2777
2789
عنوان

چرا همش مرغهای من بوی ظرف میدن 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 31 پست

جپیاز برگ بو بریز 

بهترین بو‌گیر برای مرغ خود پیازه

من وقتی خورشتم حاضر میشه بهش یکم چوب دارچبن یا خود دارچین میریزم ن ک قالب بشه ی ذره فقط ک بوی بد مرغو بگیره

درکل اصلا اینجور ک میگی اصلا مرغام بو نمیده نمیدونم چرا برای شما اینطوره

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بیشتر ببینید

با پیاز سرخ نمیکنی ؟ من اول پیاز سرخ میکنم بعد مرغ و ميندازم باهاش سرخ بشه یا پیازها روجدا میکنم مرغ رو سرخ میکنم بعد دوباره پیاز داغ اضافه میکنم ، ادویه کاری زرد چوبه و فلفل سیاه اضافه میکنم ، رب هم با مرغ سرخ میکنم و آب جوش میریزم رو همه مواد و میذارم میپزه، فلفل دلمه ای هم جز موارد اصلیشه که بو نده

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اول یکم پیاز و توی روغن و زردچوبه در حدی که یکم از خامی در بیاد نه اینکه کامل سرخ بشه درست کن بعد مرغو بزار روش تا یکم سرخ بشه اینور اونورش بعد توش اب بریز بزار بپزه 

بعد وقتی مرغت پخت توی یه قابلمه دیگه رب و تفت بده تا رنگش عوض بشه بعد یه کم اب در حدی که مرغ توش شناور نشه!!

بعد هم بزن مرغو بنداز داخلش یکم فلفل دلمه حلقه حلقه بنداز داخلش نصف کره هم بریز داخلش یکمم ابلیمو خیلییی کما بعد که سس غلیظ شد بعد بخور

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
با پیاز سرخ نمیکنی ؟ من اول پیاز سرخ میکنم بعد مرغ و ميندازم باهاش سرخ بشه یا پیازها روجدا میکنم مرغ ...

نه پیاز سرخ نمیکنم همینجوری میندارم داخل مرغ 

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
نه بوی زرف بوی بد مرغ منظورم بود

اهااا 

مامان من همیشه با پیاز و سیر و  زرد چوبه و اینا میجوشونه

بو دیگه نمیده

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

اول یکم پیاز و توی روغن و زردچوبه در حدی که یکم از خامی در بیاد نه اینکه کامل سرخ بشه درست کن بعد مر ...

یعنی شبیه گوشت ؟

که اول پیاز رو سبک میکنم بعد مرغ رو تفت میدم روش ابجوش می ریزم؟

برای اب پز شدن شعله چقدر باشه و چقدر اب بریزم؟

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺

قبلش بزار تو آب نمک و سرکه چند ساعت بمونه

بعد بشور 

موقع ابپز بذار چند دقیقه داخل اب بچوشه درحدی که رنگش سفید بشه حالا آب رو بریز دور، آب جدید بریز ( اب داغ بریز) 

الان ادویه ها اضافه کن، نمک، زردچوبه،. فلفل سیاه، 

پیاز، فلفل دلمه ای و هویچ ( می تونی عصاره مرغ الیت بریزی فقط یادته باش اینا خودش نمک داره بش نمک نزن دیگه) بعد که آب  کمتر شد از اب بیار بیرون قشنگ با روغت و یه کوچولو کره سرخ کن

بعد رب رو تفت بده بریز داخلش که قشنگ خوشرنگ بشه

اخرای پخت زعفرون و یه کوچولو گلاب هم بریز

یعنی شبیه گوشت ؟که اول پیاز رو سبک میکنم بعد مرغ رو تفت میدم روش ابجوش می ریزم؟برای اب پز شدن شعله چ ...

اره دقیقا مثل گوشت 

اره پیاز یکم سبک که شد همراه پیاز مرغو در حد سرخ شدن نثل همون گوشت دو طرفشو سرخ کن بعد اب روش بریز ابشم در حدی باشه که روی مرغو بپوشونه شعلشم من خودم کم میزارم بدون عجله بپزه ولی متوسطم میشه گذاشت هر وقت حس کردی پخته بزار توی اون سسی که بهت گفتم 

فقط یه چیزو یادم رفت بگم قبل درست کردن سس وقتی داری رب و تفت میدی پیازم باید سرخ کنی دوباره با رب هم تفت بخوره پیاز سرخ شدت 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤