چشم عزیزم حلیمای من انقد خوشمزه میشن همه تعریف میکنن
اول مرغتو بزار ۱۰ دیقه ی رب با اب خالی بجوشه اون هورمون و اب و بوی کثیفش ک دراومد بریز دور دوباره روش اب بریز ۲ تا پیاز متوسط ۴ قمستش کن بندازداخل اب و چوب دارچین و پودردارچین و زردچوبه و نمک بریز داخلش این از مرغش بزار خوب بپزه
و وقتی پخت ابشو نیاز داری خیلی نزار ابش خشک بشه باید اندازه ۱ تا ۲لیوان اب مرغ داشته باشی
مرغارو تو ی ظرف دیگ ریش ریش کن ابشم اول ی توری چیزی بیار ک لایه های پیاز ک پخته شده باابش داخل حلیم ریخته نشه از صافی رد کن و ابشو بریز داخل حلیم این ازمرغش
حالا بلغور گندمو من ی کاسه ی ابکوشت خوری پر میریزم داخل ی قابلمه دیگ اندازه ۴ ۵ نفز کافی میشه
خلاصه ابو تا نصفه های قابلمه پرمیکنم روش و میزارم رو گاز
داخلشم ی کره بنداز چون همش سرمیره
دره قابلمه ام نزار سرمیره گازت ب گند کشیده میشه
بزار بپزه خوب ک پخت کمی ام نمک بزن اب مرغم قاطیش کن
با گوشت کوب برقی قبل این ک مرغو بریزی ذاخلش خوب لهش کن
اگ ام نداری مهم نیست۲ساعت و نیم ۳ ساعت بمونه خوب میپزه و مرغم بریز داخلش ی هم بزن
حلیم شما اماده شد😁😁😁😁
برای روشم ی خورده روغن داغ کن توشمپودر دارچین بریز و زودم برش دار از رو شعله چون زود میسوزن
یکمم کنجد بزن و بخور