2777
2789
عنوان

کی حلیم‌ بلدهههه بیاد یاد بده

61 بازدید | 6 پست

بچها دو سه روووزه شدیدا دلم حلیم میخواد.متاسفانه چنبار گفتم کسی‌ نگرفت‌ برام.

بلغور گندوم دارم میخوام خودم بپزم

با مرغ البته

لطفا اگه کسی‌ بلده یاد بده بهم

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🥺❤️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بلغور را خیس کن و بهتره گوشت گوسفند استخون قلم و دنبه باشه بلغور و ی پیاز بزرگ و گوشت را بذار ب مدت ۴.۵ساعت بپزه مرتب هم بزن نزدیک خوردن گوشت ودنبه را بکوب و ی مقدار زردچوبه ونمک ب حلیم اضافه کن

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

چشم عزیزم حلیمای من انقد خوشمزه میشن همه تعریف میکنن

اول مرغتو بزار ۱۰ دیقه ی رب با اب خالی بجوشه اون هورمون و اب و بوی کثیفش ک دراومد بریز دور دوباره روش اب بریز ۲ تا پیاز متوسط ۴ قمستش کن بندازداخل اب و چوب دارچین و پودردارچین و زردچوبه و نمک بریز داخلش این از مرغش بزار خوب بپزه

و وقتی پخت ابشو نیاز داری خیلی نزار ابش خشک بشه باید اندازه ۱ تا ۲لیوان اب مرغ داشته باشی

مرغارو تو ی ظرف دیگ ریش ریش کن ابشم اول ی توری چیزی بیار ک لایه های پیاز ک پخته شده باابش داخل حلیم ریخته نشه از صافی رد کن و ابشو بریز داخل حلیم این ازمرغش

حالا بلغور گندمو من ی کاسه ی ابکوشت خوری پر میریزم داخل ی قابلمه دیگ اندازه ۴ ۵ نفز کافی میشه 

خلاصه ابو تا نصفه های قابلمه پرمیکنم روش و میزارم رو گاز 

داخلشم ی کره بنداز چون همش سرمیره

دره قابلمه ام نزار سرمیره گازت ب گند کشیده میشه

بزار بپزه خوب ک پخت کمی ام نمک بزن اب مرغم قاطیش کن

با گوشت کوب برقی قبل این ک مرغو بریزی ذاخلش خوب لهش کن

اگ ام نداری مهم نیست۲ساعت و نیم ۳ ساعت بمونه خوب میپزه و مرغم بریز داخلش ی هم بزن 

حلیم شما اماده شد😁😁😁😁

برای روشم ی خورده روغن داغ کن توشم‌پودر دارچین بریز و زودم برش دار از رو شعله چون زود میسوزن

یکمم کنجد بزن و بخور