2777
2789

امروز مریض شده 

همش بالا اورده ! 

همش بهونه گیر شده حسودی الکی میکنه بدخلقی میکنه نمیدونم با حرفام گیر میده داد میزنه 

منم چیزی نمیگم همش میگم عزیزم و عشقم تا حالش اوکی بشه

پیر شدم بمولا

مال شما هم اینطوریه

زندگی زیباست..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای بیشتر مردا همینن یعنی من میگم خودم بدترین مریضی رو بگیرم شوهرم یه سرما کوچولو هم نخوره

شوهر من مریض میشه واسش آب پرتقال درست میکنم سوپ درست میکنم جوجه کباب و ... درست میکنم همش دور و برش میچرخم بازم شاکی میشه میگه به من نمیرسی 😂

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
بیشتر ببینید
کلا مردا اینجورین که گلوشونم درد بگیره خودشونو میزنن به غش و ضعف😂

اونوقت ما زایمان هم کنیم میگن مگه چیه گنده ش می‌کنی 😂

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
بیشتر ببینید
پیر شدم امروز

همسر منم وقتی مریض میشه اعصاب من خرد میشه 

میگه وای طرف من نیایین 

تو لیوان من کسی آب نخوره 

در صورتی که بچه‌هام و خودم  مراعات میکنیم دخترام طرفش نمیرن تو لیوانش آب نمیخورن 

بازم بهونه میگیره