2777
2789
عنوان

جدا شدن در بارداری

194 بازدید | 19 پست

از شوهرم بدم میاد ،نه اخلاق بدی داره نه چیز دیگه،ولی اعصابمو خورد میکنه الان شهر اونا زندگی می کنیم،من تعطیلات اومدم خونمون،کل ماشین صفری که خریدیم به گند کشیده پر گرد و خاک،بعدم پشت صندوق عقب نهال گذاشته ببره خونه باغشون بیاره اونم از صندوق عقب در اومده نمیگه ماشین زده میشه،ماشین به گند کشیده من حساس اون اینجوری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممکنه از تغییرات هورمونی بدنت باشه که از شوهرت بدت میاد عصبی شدی یا افسرده قبل بارداری هم همینجوری بودی؟

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

چقدر ناز  دارق

بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است .مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست . انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.

بیشتر ببینید

منم به شدت حساس افسرده شدم 🤦🏻‍♀️😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

اسی بابت با دارین حساسیتت بیشتر شده اگه قبل بارداری باهاش مشکلی نداشتی این احساساتت رو جدی نگیر و اگر همسرت آدم منطقی ای هست باهاش صحبت کن و بهش بگو بابت اختلال هورمون و اینا اینطوری شدی و حساس شدی و... تا بیشتر مراعات کنه 

تو همین لحظه شوهرت الان گند زد به اعصابم 😑😑😂 

تو خیابونیم اون تو مغازه بود الان یه دفعه اومده میگه بیا بریم خونه برادرم با برادرشم خیلی تعارف رودرواسی داریم لباسامم اصلا خوب نیست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😂😂😂بچه تمیز و وسواسیه از الان بدش میاد

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻