همدانشهرهمن مدیر عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 5746 عنوان هوشبری و علوم آز | مشاهده متن کامل بحث + 1463 بازدید | 152 پست خب دوستانفکر کنم حفظ شدین من دانشجوی ترم۸هوشبریو خواهر زادم ترم دو علوم آزمایشگاهیکسایی کا این رشته ها رو خوندن بیان وصعیت کارشون رو بگن🙏🙏 1404/01/09 | 18:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
agiko عضویت: 1403/10/15 تعداد پست: 1325 مرسی مرسی😍😍😍🤣🤣🤣چرا فکر میکنی عالیه ، اینقدرم تعریف ندارهمگه کسی دارین که علوم خونده باشه ؟؟؟ علوم آزمایشگاهی آینده نداره من نسبت به علوم آزمایشگاهی گفتم هوشبری عالیه
چیپسجعفریوپیاز عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 5069 دختر به خدا معلمی بهترین شعله نکن باخودتخانوم متاهل شاغل خبلی بده معلمی اگه متاهل بشی به زندگیت و بچ ... آخه ۳۰۰تا ورقه دستم بودامشب تموم کردم شون فعلا شروع کردم کنکور رو ببنم انشاالله سال بعد شرکت می کنمباید همسرم رو هم راضی کنم
همدانشهرهمن مدیر استارتر عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 5746 علوم آزمایشگاهی آینده نداره من نسبت به علوم آزمایشگاهی گفتم هوشبری عالیه هوشبری هم یه خورده بهتره
همدانشهرهمن مدیر استارتر عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 5746 آخه ۳۰۰تا ورقه دستم بودامشب تموم کردم شون فعلا شروع کردم کنکور رو ببنم انشاالله سال بعد شرکت می کنمب ... خسته نباشی عزیز دلمانشالله هر چی که صلاحته برات رقم بخوره😍😍
ihmk2 عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 10523 دانشجویی قشنگم ؟؟ نه بابا سال پیش تموم کردم 𝐇.𝐒💍👰 تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷
همدانشهرهمن مدیر استارتر عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 5746 نه بابا سال پیش تموم کردم طرحی پساز دوران پس از طرح ترس نداری ؟از توهین چیمعذرت میخوام به خواهر زاده من میگن ع شناس
ihmk2 عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 10523 طرحی پساز دوران پس از طرح ترس نداری ؟از توهین چیمعذرت میخوام به خواهر زاده من میگن ع شناس نبابا😐من سرکار هم میرفتم فعلا چون تازه عروسم یه مدت نرفتم من پدرم ازمایشگاه داره 𝐇.𝐒💍👰 تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷
همدانشهرهمن مدیر استارتر عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 5746 نبابا😐من سرکار هم میرفتم فعلا چون تازه عروسم یه مدت نرفتم من پدرم ازمایشگاه داره خوشبخت بشی عزیزم خب پس شما ناراحتی برای پیدا کردن کار نداری
ihmk2 عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 10523 خوشبخت بشی عزیزم خب پس شما ناراحتی برای پیدا کردن کار نداری نه عزیزم مرسییی ✨ 𝐇.𝐒💍👰 تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷
یوریکا_ عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 6976 درآمد هوشبری اگه فعال باشی ۵۰ تومن و بیشترو علوم آزمایشگاهی هم بستگی داره چقدر تلاش کنیاگه داخل آزمایشگاه باشی صرفا حقوق کارمندیاما اگه خودت آزمایشگاه تاسیس کنی قطعا درآمد خیلی خوبی میتونی داشتی باشی پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
____پرستو____ عضویت: 1402/12/10 تعداد پست: 1592 درآمد هوشبری اگه فعال باشی ۵۰ تومن و بیشترو علوم آزمایشگاهی هم بستگی داره چقدر تلاش کنیاگه داخل آزم ... وقتی اطلاعات نداری مجبور نیستی نظر بدیهیچ هوشبری ۵۰ تومن درامد نداره مگه تو تهران اونم دو شیفت از صبح تا شب کار کنه شاید بشهو کسی که رشتش علوم ازمایشگاهیه نمیتونه ازمایشگاه تاسیس کنه فقط پزشک حق این کار رو داره
یوریکا_ عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 6976 وقتی اطلاعات نداری مجبور نیستی نظر بدیهیچ هوشبری ۵۰ تومن درامد نداره مگه تو تهران اونم دو شیفت از صب ... عزیزم من دوتا از دوستام هوشبری ان و یکیشون هم علوم آزمایشگاهی و البته آزمایشگاه هم تاسیس کردن. پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)