2777
2789
عنوان

هوشبری و علوم آز

| مشاهده متن کامل بحث + 1519 بازدید | 152 پست
دکتر بیهوشی پزشک هست عزیزمخود رشته هوشبری فقط تا کارشناسی دارهبی حسی نخاع رو متخصص بیهوشی میزنه

آهان

آخه سزارین کردم دکتر بی حسی نخاع زد

یه نفرم با ماسک تا آخر کنار تخت نشسته بود،اون فکر کمم هوشبر بوده

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂 چیشد بلاخرا

اصلا فرار کرد

چرت میکفت... تو یکی از تاپیکاش گفته لیسانس موسیقی داره

بعد تو بیوش زده معماری میخونه

الانم کامنت گذاشته شیمی کاربردی میخونم

خانوم ادعاشم میشه از هوشبری انصراف داده.. اینو اصلا نمیزارن از جلو در علوم پزشکیم رد شه😐😂

خب اینا زدن تو کارکلینیکموفق باشی😍😍

والا عزیزدلم نظر من رو بخوای هر رشته ای باید زرنگ باشی.ایشون با اون متخصص پوست و مو همکاری کرده گفته سرمایه از من کار از تو روی سود هم جفتمون می خوریم و کارش گرفته جوری که همین هوشبری انقدر بالاخره اعتماد به نفس داشت میرفت خواستگاری پزشک و دندونپزشک که خب قسمتش بود با همسرش آشنا بشه که هم رشته اش هست اونم سرمایه گذاری کرد و بیشتر پیشرفت کردن

ان شا الله تو هم موفق میشی گلم...

می تونی به عنوان هوشبری بری توو کلینیک های آندوسکوپی کولونوسکوپی و ... کلینیک بزنی با همکاری یه پزشک یا ...

چالبتر شد... همزمان با معماری خوندن شیمی کاربردی هم میخونی

بله برای شناسایی نشدنم زدم معماری میخونم آفرین کاراگاه

اگه جایی باعث ناراحتیتون شدم حلالم کنید🧡اگر دوست داشتین برای خانوادم دعا کنین💚 🌱با افتخار دختر شوشترم💚

کدومشون ؟

هوشبری 

یاسمنم،۲۴سالمه ،تکنولوژیست جراحی های زیبایی،خیلی وقته کسی ازم جز سرکارم،خسته ام ،شیفتم،کاردارم والبته پول ندارم نشنیده😄 تاچندی پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

بیشتر ببینید
الان من دقیقا تو همون شرایطم بخدا انقد سخت میگذره که به نظرتون داروسازی رشته خوبیه؟

اگه بتونی بعدش داروخونه بزنی عالیه 

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲

بیشتر ببینید
اونو که اره میتونم ولی خب سخته قبول شدن

اره باید زیاد تلاش کنی ♥️

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲

بیشتر ببینید
خداروشکررتبه و ترازت چند شد

رتبم نزدیک ۶۰۰۰

ترازم نزدیک ۹۰۰۰

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید