2777
2789
عنوان

به شوهرم گقتم برو مرغ بخر

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 37 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره منم چیزایی ک میخوامو میخره فاکتورشم میزاره

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

بیشتر ببینید

نه شوهرم و بابام چیزی نمیگن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

مشکلی نداره که عزیزم ، شاید دوست دارن همه چیزو بدونید

ولی سعی کنید مرغ در حد یک کیلو ، ی کیلو و نیم بخرید ، سالم تره

شخصیت اصلی ما در چگونگی رفتار با کسی که برای ما سودی ندارد مشخص میشود...🤌🌱

شاید اونقد گرونه میخوان بگن خریدیما ببین گزونه باز خریدیم

وظیفشه

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید
هشت برابر

باورت میشه پسرم الان دوسال و خورده ایه 

ب همسرم میگم بیا کم کم بخریم تا ازدواج کنه طلای عروسیش رو خریده باشیم😁

میگه اول پوشک از ک و ن  پسرت بگیر 

از شیر بگیرش 

بعد ب فکر دامادیش باش😂😂😂

تو مملکتی که یه کیلو موز و کیوی بشه سیصد تومن طبیعی که یه دونه مرغ هم بشه سیصد تومن

اره والا .این گفتن  قیمت شاید تو خونه خیلی ها رواج پیدا کرده چون ثانیه به ثانیه بالا می‌ره از تعجب گفته میشه