دارن تعریف می کنند که چند تا بچه گربه رو با سنگ زدن کشتند! 😰😰😰😰
چطوری همچین کاری انجام دادن! اونم تو بچگی!
من یادمه بچگی جوجه داشتم صبح ها برای این زود بیدار می شدم می گفتم جوجه الان گشنه اش هست گناه داره برم زود بهش غذا بدم
هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخهای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا میدانیم و اطلاع داریم، دلت میگیرد، به خاطر حرفهایی که میزنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن سوره حجر۹۸ "
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
اره منم همین فکر داشتم میکردم الان دارم میبینم به خر هم رحم نکرده
ما که آنقدر از بچگی مراعات می کردیم الان زندگیمون اینه ، آنقدر پر از مشکلات هست ، اونها الان چیکار می کنند!
هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخهای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا میدانیم و اطلاع داریم، دلت میگیرد، به خاطر حرفهایی که میزنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن سوره حجر۹۸ "
حالا کاری به این برنامه ندارم ولی همه مثل شما دل رحم و مهربون نیستن...یه دختره رو میشناختم جوجه رنگی ...
😖😖😖😖
بعضی از بچه ها از همون اول ذات خرابشون مشخصه وگرنه بچه با روان سالم به حیوون آسیب نمیزنه
خیلی وقت است رسیدهام به این مطلب که از خیلی جهات؛ این که شکم آدمها رو پر کنی ارجحیت دارد به آن که بخواهی توی مغز پوکشان چیزی فرو کنی! چون بابت آن که چیزی فرو میکنی توی شکمشان حالا هرچی که میخواهد باشد. پول خوبی بهت میدهند. اما بابت اینکه مغزشان را پر کنی؛ پِهِن هم بارَت نمی کنند. ولابد؛ چون فکر میکنند "به قدر لزوم پر هست" و همینطوری هم خیلی چیزها حالیشان میشود که از سرشان هم زیاد استُ بیشتر از این میخواهند چه کار؟!