2777
2789
عنوان

وقتی میرم خونه مادرشوهرم هیچی نمیاره دریغ از آب

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 57 پست
باید چیکار کنم دوسال تو عفدهم همین به روش بیارم؟؟؟

تنها کاری میکنی نذار شوهرت زیاد براشون خرج کنه از تو بزنه بده به اونا همسرت باید پذیرایی کنه ازت وقتی مادرش اینجوریع  بهتر همینو بهونه کن رفت و امد رو به حداقل برسون از فرصت ها ایتفاده کن بعضی وقتا هم میری چیز میز ببر با خودت بگو از گشنگی طاقت نمیارم شما چرا اینجورین

به نظرت حسادت میکنه چون مسافرا بودیم از حرصش از جاش بلند نشد آخه میگم شایذ عزادار ولش کن فردا شبش می ...

اره حسادت می‌کنه و حس رقابت داره با شما 

ب نظرم اصلا نشون نده ک ناراحتی 

هفته ای یکبار برو رفتارت خوب باشه ب همسرت محبت کن و بی احترامی نکن و همش بگو بخند داشته باش با همسرت 

با مادرش هم اگر سوال پرسید جواب بده در غیر این صورت سکوت کن 

غذا و شام و ظرف در حد توان کمک کن نه خودتو بکش نه هم هیچ‌کار نکنی 

معمولی باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا خسیسه ربطی به داشته های خودشون نداره مادرشوهر سابق منم کلی میوه و انبه توی خونش داشت شوهر خودم ...

تو هیچی نگفتی 

آخه خیلی عجیب بشینه بربر نگات کنه 

بعد آجیل اینا فردا یا شبش بچینه روی اوپن

اینم بگم رفتم مسافررررررت به هیچ عنوان خدافظی نکردم باهش با پدرشوهرم دست دادم سگ‌محلش نکردم 

بخاطر همین اخلاقا گنذش

اره حسادت می‌کنه و حس رقابت داره با شما ب نظرم اصلا نشون نده ک ناراحتی هفته ای یکبار برو رفتارت خوب ...

والا هفته ای یکبار میرم اینجوری 

این دفعه چای هم نیاورد 

فرداش دید من خونشون کلی میوه آجیل روی میز چیند 

من احمق رفتم براش سوغاتی خریدم ۴۰۰ تومن حرومش بشه

فقط برای  همسرم به دلش نیاد جون برای مادرم ۲ ملیون پول چادر دادم

همسرم ی جوری شد 

هرررررر سفری رفته سوغاتی نیاورده فقط برای نوه هاش اورده

اصلا عجیب بارها به همسرم گفتم چی نمیاره فقط چای میاره با اینکه یخچال پر میگ حواسش نیست عیذ اومدیم تس ...

اگه اخلاقش برا همه اینجوریه بدل نگیر ولی رفتارش عادی نیست زیاد نرو که احترامت حفظ بشه

والا هفته ای یکبار میرم اینجوری این دفعه چای هم نیاورد فرداش دید من خونشون کلی میوه آجیل روی میز چین ...

عزیزم دوران عقد همین سختی ها رو داره دیگه 

یکم صبور باش و اصلا ب روی همسرت نیار 

چون بین شما و مادرش قرار میگیره و اذیت میشه واسه طرفداری

؟؟؟!

هعیبیی خاهر همشون پا شدن اومدن تو مطب دکتر موقع رفتن دیدم بلند شد گقتم بیا تو تعارف نکن 

موقع اومدن بیرون هم گفتم برو برگت تحویل بگیر 

یعنیییی فاتحه خودش رو خودش خوند 

مخالف ازدواجمون بود 

ولی در نهایت موفق نشد

عزیزم دوران عقد همین سختی ها رو داره دیگه یکم صبور باش و اصلا ب روی همسرت نیار چون بین شما و مادرش ق ...

خونشون نمیرم صداشون در میاد باباش بعد ۱ ماه دیدم میگفت چ عجب ما شما دیدیم 

برمم اینجوری 😐

تو هیچی نگفتی آخه خیلی عجیب بشینه بربر نگات کنه بعد آجیل اینا فردا یا شبش بچینه روی اوپناینم بگم رفت ...

نه اخه چی بگم فقط نگاه میکردم 

گور بابای همه شون جدا شدم راحت شدم از دست این عفریته ها

راس میگی 😂😂😂😂😂دیدم هیچی نمیاره خوراکی در بیارم بگم گشنم شد 😂

ولی زیاد رفت و امد نکن 

عروسی هم کردی دو بار مثل خودش رفتار کن حالش جا میاد اونجوری فهمیدم حرفی نیست با عمل میسوزونه تو ام با عملکرد بسوزونش نه با حرف خیلی رسمی رفتار کن باهاش 

بعش بگو خانم فلانی نه مامان و اینا