2777
2789

خواهرم ازدواج دومشه

با سکه های مهریه اش و زحمت خودش خونه خریده (خودش شاغله) 

همسر کنونی ش خونه ی خودشو داده به زن قبلی و بچه هاش

خودش اومده ی خونه ی خواهرم زندگی میکنه

ایشون به شدت در این مورد ضعف دارن

و حس داماد سر خونه بودن داره 

اما به جای ضعف نشون دادن حمله رو به جلو میکنه 

اوایل ازدواج شون خانوادش که ماشالله خیلیم پرجمعیتن چن روز چن روز میومدن مهمون خواهرم ازشون پذیرایی میکرد پخت و پز میکرد ظرف می‌شست کلی

درد آرنج و دست گرفته بود از بس مهمون داری کرده بود

اونام چن تا بی احترامی و پرروئی کردن خواهرمم جلوشون دراومد و دگ مهمونی ها رو تعطیل کرد

من روزایی که خواهرم دیر میاداز سر مار و نمیتونه ناهار بپزه میرم ناهارشونو میذارم و براشون فیلم میبرم تو فلشم نگاه می‌کنیم 

کلی هم تنقلات با پول خودم میخرم 

یعنی انگار اونا مهمون منن

چند روز پیش به شوخی گفتم اینجا خونه ی خود منه😁😁

داماد مونم ناراحت شده بعدا با خواهرم دعوا گرفته که چرا خواهر تو میاد و اینجا رو مال خودش میدونه اما پای خانواده ی منو بریدی! 

خیلی ناراحتم باعث دعواشون شدم من واقعا منظوری نداشتم 

الان که فکر میکنم حرف جالبی نزدم چون اون آقا ضعف داره در ایم مورد و من دقیقا رو نقطه ضعف‌ش دست گذاشتم

دگ خونه خواهرم نمیرم دعواشون بشه😓

مدرس زبان آلمانی🇩🇪

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب خدارو شکر خودت متوجه اشتباهت شدی 

از این به بعد هم برو فقط سعی کن بیشتر مواقعی بری که دامادتون خونه نباشه 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید

این موضوعات که تعریف کردی اصلا به شما ارتباطی نداره 

هر چی گفته و هر چی شنیده باید از جانب خواهرت باشه

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

بیشتر ببینید

اگه دامادتون خیلی ناراحته و بهش فشار میاد بره یه خونه اجاره کنه و خواهرتو ببره توش خواهرت هم خونشو بده اجاره پولشو برا خودش خرج کنه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

چه پرروعه دامادتون، به نظرم به خواهرت بگو بهش بگه یه خونه بخره بزنه به نام خواهرت برن اونجا زندگی کنن اینو بده اجاره تا روش کم شه 

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

بیشتر ببینید