2777
2789
سلام خوبید؟پدر اسمانی کیه؟شما مسیحیا معتقد هستید که حضرت مسیح پسر خداست یا فقط کافر ها به این اعتقاد ...

سلام ممنونم شما خوبید؟

پدر اسمانی: پروردگار افریننده

خدای پسر: عیسی مسیح.

نه همه مسیحیا قسم میخورن و تعمید میگیرن که عیسی مسیح خدای پسر و پسر خداست.

خدای پدر همون پروردگار افرینندست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اع اع سلامآمدی

سلام خوبی؟ برای لپتاپم مشکل پیش اومده یه خانمی اینجا همسرشون خیلی وارد بود اومدم از ایشون سوال بپرسم که یه مسیحی هم دیدم سریع سوالم رو مطرح کردم  

این کاربر در ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ برای مدت زیادی از سایت رفت💙🧳

من به مسایل مذهبیش عقیده ای ندارمبه مسایل بهداشتیشم شک دارم چون خیلی ها میگم از نظر بهداشتی مشکلی ند ...

اگه بگم من فرق ظاهری ختنه شده و نشده رو نمیدونم تعجب نمیکنین؟ به خاطر همین وقتی میگین زیبایی متوجه نمیشم

آخه اصلا هیچ آیه ای نیست که خدا گفته باشه ختنه کنید میترسم بچه مو ختنه کنم و یه عمر عذاب وجدان داشته ...

خوب خیلی از احکام الهی بطور کامل در قرآن نیومده وطریقه ی صحیح و مدنظر خدا تو قرآن نیست مثل نماز روزه طبیعتا یسری از احکام از احادیث وروایات  پبامبرو امامان بدست اومده که البته کسیکه این احکام رو در میاره  اونقدری دروس مختلف و کتابها ی مختلفو میخونه که بقول معروف سنو سالی ازش میگذره تا به درجه ی اجتهاد میرسه 

نه بابا یکی از عمو هامم ختنه نشده دوتا دختر داره

یکی از دلایلش هم همینه😂😂😂 یارو مرد گنده شده دو تا هم بچه داره، مردم همه میدونن ختنه نکرده دودولشو،اگه کرده بود نقل مجالس نبود

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

درسته. حتی فکر میکنم در مصر و بخش هایی از آفریقا قبل اسلام باب بوده و انجام می‌دادند

در مصر و آفریقا ختنه دخترا رو میدونم 

اطلاعی از ختنه پسرا تو اون زمان ندارم 

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....
برای ما مسیحیا که اوکیهولی فک کنم مسلمونا باید بکنن

میگم یه سوال من قلبا مسیحی ام ایا قبوله ؟ نمیتونم جایی ثبتش کنم 

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

بیشتر ببینید
اگه بگم من فرق ظاهری ختنه شده و نشده رو نمیدونم تعجب نمیکنین؟ به خاطر همین وقتی میگین زیبایی متوجه ن ...

خیلی فرق میکنه عزیزم

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

سلام ممنونم شما خوبید؟پدر اسمانی: پروردگار افرینندهخدای پسر: عیسی مسیح.نه همه مسیحیا قسم میخورن و تع ...

ممنونم یعنی شما به اون گفته خدا تو دین ما که گفته نه زاده شدم و نه فرزندی دارم اعتقاد ندارین درسته؟

این کاربر در ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ برای مدت زیادی از سایت رفت💙🧳

سلام خوبی؟ برای لپتاپم مشکل پیش اومده یه خانمی اینجا همسرشون خیلی وارد بود اومدم از ایشون سوال بپرسم ...

فدات  عزیزم 

آهان 

به امید خدا که درست بشه 💓🫂🫀🫀

""""""""کوچ تا چند ؟!مگر می‌شود از خویش گریخت   ... بال تنها غم غربت به پرستو داد ...""""""""""""  (((نه خوشحالم؛ نه بیمارم  ......... نه از حالم خبر دارم .........  گهی از جان  گهی از دل،.....گهی از هر دو بیزارم .‌‌‌‌........... گهی شاد و غزل خوان، ...... گهی از درد بیتابم ................چه غوغایست  در این  عالم ....... که من حیران حیرانم .........))) حال دلم من خوب نمی‌شود که نمی شود که نمی شود ‌‌‌‌""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤 هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت... ******نمیدانم چرا هرگز جسد آن هایی که میگفتند به تو میمیرم پیدا نشد ******/// اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی/=

بیشتر ببینید
اون تاپیک پکیدDrss

نمیشناسمش🤔

‏زمین می‌خوری، بلند می‌شوی، استخوان‌های شکسته‌ات را جا می‌اندازی، با آستین‌ت اشک‌هایت را پاک می‌کنی و ادامه می‌دهی. ما از آدم بودن، هرروز همین روتین را داشته‌ایم.‌‌