2777
2789
دستورشو کجا گفته دقیقا ؟تو قرآن ؟

ختنه برای دین یهوده 

تو عهد عتیق اومده

مسلمونا فکر میکنن مال دین اسلامه

اگرم تو قرآن اومده باشه بعد از عهد عتیق بوده 

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....
والا خارجیا ام ختنه نمیکنن اتفاق خاصی نیفتاده😐😐

نه اتفاقا اونام میکنن شما فک نکنید این فقط برای اسلام و ایرانه

از نظر پزشکی و زیبایی این یه نوع عمل منسوب شده هست تو انواعی از کشورا

خارجیام میکنن

ی سریاشون خیلیییی کم که اونام بعدها تو بزرگسالی انجام میدن بخاطر گرفتن بیماری و ....

هرجا دیدی "تبادل نظرمون" داره تبدیل به "تبادل بحث" میشه لطفا دیگه ادامه نده❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یعنی چند قاره که ختنه نکردن همه عفونت و سرطان گرفتن

جز ایران جاهای دیگم هست ختنه میکنن

نی نی یارشب ناجوانمردانه سه کابری من ترکوند و با کابری قدیمی یکی دیگ تاپیک زدم جواب خاستم اونم ترکوند حلالت نمیکنم☺️ تاپیکم سیاسی نبود حتی دعوام نشد به فرضم ممنوع بود حذف کرد اعتراض کردم بدون جواب کابریم ترکوند. کابری دومم با عصباینت اومدم ترکوند جوابم نداد  کابری فامیل اومدم فقط گفتم چرا حتی توهینم نکردم  گفت با مدیریت صحبت کنین اونم ترکوند. 🙂
بیشتر ببینید

برای بهداشت و جلوگیری از بیماری.

و یه سری چیزا که جاش توی سایت عمومی نیست.

غیرمسلمون ها هم الان خیلی ختنه میکنن‌. همون اول تو بیمارستان انجام میدن...

مهربان باشیم   
البته خیلی‌ها هم انجام میدن چون فوایدش زیاده ولی برای مردی که مسلمونه واجبه که ختنه بشه

شاید بعضیا انجام بدن ولی خیلیام ن

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید
کلا میشه کاملا خلاف دستورات خدا به خوشی زندگی کردطوری نمیشهفقط بعدش رو کسی ندیده هنوز

چرا همه چیو به خدا ربط میدین و بحث تاپیکو منحرف میکنین؟😐

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید
خوب همه دینا اصولشون یکیه حتی تو مسیحیت تحریف نشده هم ختنه بوده

دقیقا

اینا از اول همشون یه دین بودن کم کم تحریف و جدا شدن

هرجا دیدی "تبادل نظرمون" داره تبدیل به "تبادل بحث" میشه لطفا دیگه ادامه نده❤️

داداش منم دیر ختنه شد. همیم سن‌ها بود

اگه حلقه بزرگ هست بگو زودتر بره حلقه ای ختنه کنن

💫 Que sera, sera 💫... هر سختی که توی زندگیت داری فقط ادامه بده، شب شاید تاریک و سرد باشه اما همیشه یه امیدی هست.🧚‍♀️