2777
2789
عنوان

لطفاً کمکم کنید

82 بازدید | 7 پست

سلام

من 20سالمه نامزد دارم مدنیه حس میکنم خیلی اذیت نامزدم میکنم همش گیر میدم شما بگید رفتار من اشتباهه ؟ وقتی با دختری مثلاً دختر عمم یا دختر عموم حرف میزنه من ناراحت میشم گریه میکنم قهر میکنم ..رفتار من اشتباهه؟ من میترسم فقط

معلومه که رفتارت اشتباه هس... اگه میخای باهیچ دختری جز خودت حرف نزنه باید توخونه زندانیش کنی

یعنی بیرون از خونه و محل کار با هیچ دختری حرف نمیزنه؟ 

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اشتباه محضه زیادی شخصیت وابسته ای داری

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید

سلام از چی میترسی؟

مگه شک داری به نامزدت؟

بد دلی خوب نیست آسیب زنندس

ادمتو درست انتخاب کنی ترس نیاز نیس اون خودش حد خودش باید بدونه

حرف زدن نامزدت با فامیل دختر تو نامتعارفه؟؟؟؟

اگر نیست پس خودت اذیت نکن قرار نیست طرف خشمگین بشینه  خنده حرف نزنه که.

اگر آدم هرزه آیی هست دختر بازه خوب ازدواج باهاش مناسب نیس

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
سلام از چی میترسی؟مگه شک داری به نامزدت؟بد دلی خوب نیست آسیب زنندسادمتو درست انتخاب کنی ترس نیاز نیس ...

البته منطقی باهاش حرف بزن که دوس نداری با دختر دیگه جز خودت گرم بگیره

اونم باید بدونه تو که حساسی باید مراقب رفتارش باشه.

ولی قهر کنی گریه کنی فایده ندارد

دل آدما از حرفایی که زده میشه نمیشکنه بلکه دل آدما از حرفایی که زده نمیشه و تو دل میمونه می‌شکنه

اول زندگی با هم قرار بزارین که هر دلخوری ناراحتی از هم داشتین چه ریز جزیی چه بزرگ باید با هم در کمال آرامش امنیت به دور از توهین تحقیر حرف بزنین حلش کنین

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم