2777
2789

من کاملا بی اعتقادی به این موضوع 

دقیقا برا ۴ساله پیش 

به اصرار دوستانم رایگان گرفت برام و ویس داد 

چنتا چیز گفت اینکه حس کراشم به من چیه که کاملا غلط بود و گفت که تو ۲۶سالگی کاملا موفق و از لحاظ شغل و مادیات عالی 

بعدش گفت دو بختگی یا طلاق داری 

گفتم مطمعنی گفت به این معنیه که تو انتخاب ازدواج است دقت کن 

شاید باشه شاید ام نباشه

من هرکاری میکنم نمیتونم حرفش رو باور کنم یا کلا اهل فا ل اینا نیستم 

الان یادم اومد 

نظرتون بگین لطفا شده به شما دروغ بگن یا همچین حرفایی ؟

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

💩خورد وضعشون روبیین اگه میدونستم چی میشه اوضاع خودشون درست بود

ممنونم عزیزم بنظرت دروغ گفته بعم؟

من راجع ازدواجم دچار استرس و وسواس فکری و ترس از حرفش در ایندم شدم 

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
بیشتر ببینید
بنطزم اصلا همچین اتفاقی تو زندگیت نمیفته ف.‌.ال مفتکی همش چرته

ممنونم عزیزم دعا کن برام 

بیشتر ببینید

من بچه بودم شاید ۵ سالم بود. یه خانم عربی فا  ل قهوه و نخود میگرفت خونه مادربزرگم.‌میگفتن بی نهایت درست بود فالاش. برای منم نخود ریخته گفته که این دختر دوبخته میشه (که شدم ) و بی اولاد میشه (که هستم) و قبل از پیری میمیره . اگه آخریش هم درست بیاد خوشحال میشم

دروغه خو بمن هم گفته بودن دوتا دختر تو طالع با شوهرم دارم (اون زمان گفتن ) ولی جدا شدیم

از جداییت چیزی گفته بودن عزیزم؟

بیشتر ببینید

همش دروغه همش

باور نکن

مامان من با دوستش رفته بود پیش یه فالگیر‌‌ که خیلیم معروف و مشهور بود و کلی آدم ازش وقت می‌گرفتن

با اینکه مامانم اعتقاد نداشت براش فال‌ گرفت رایگان به قول خودش تبلیغی

همش دروغ درومد چه اونی که برای مامانم گفت چه اونی که برای دوستش گفت

بااینکه خییییللللی هم معروف و مشهور بود

پس بدون دروغه

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

همش دروغه همشباور نکنمامان من با دوستش رفته بود پیش یه فالگیر‌‌ که خیلیم معروف و مشهور بود و کلی آدم ...

ممنونم عزیزم❤️

بیشتر ببینید

نماز جعفر طیار به روش ساده بخون معجزه میکنه برا ازدواج نزدیک 50 نفر باش ازدواج رویای کردن. روش ساده بخون ترک گناه شرطش هست با مداومت تا زمانی که عروس بشی بخون اگه روش ساده بلد نیستی یادت بدم هرروز بخون برا هر مشکل معجزه است اون حرفها را ول کن بها نده امام علی میگند دعا قضا را برمی‌گرداند سرنوشت قطعی هم شده باشه دعا میتونه تغییر بده امام علی گفتن بعدم کار خیر کن شیرخوارگاه برو یتیم خونه ها به بچه ها کمک کن محبت کن معجره میشه یه زن مطلقه بود داماد. داشت با این نماز طی 6 ماه با وکیل مجرد ازدواج کرد بقیه هم خوشبخت شدن