2777
2789

سرطان نداری؟ یکی از دلایل کاهش وزن یهویی سرطان میتونه باشه

البته اگه خیلی وقته وزنت ثابته سرطان نداری.

شاید روده هات جذب نمیکنن غذا ها رو و بیشتر دفع می‌کنند. من خودم با قد ۱۶۱ سه ساله رو ۵۸ گیر کردم😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استارتر قد و وزنت چنده؟

تو زندگیتون تک بعدی نباشید؛ درس بخونید ولی کنارش یه مهارتم یاد بگیرید.کار کنید ولی کنارش حتما سفر هم برید.پس انداز کنید ولی کنارش به استایلتون برسید.رابطه عاشقانه داشته باشید ولی خودتونو وقف نکنید.خانواده‌تون رو دوست داشته باشید ولی از علایقِ خودتون بخاطر احترام به خانواده نگذرید.   یهو به خودتون میایید می‌بینید هیچی ازتون نمونده جزهمون  بُعد از زندگیتون که خودتونو واسش وقف کردین
بیشتر ببینید

کالری شماری کردی؟

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید
سرطان نداری؟ یکی از دلایل کاهش وزن یهویی سرطان میتونه باشهالبته اگه خیلی وقته وزنت ثابته سرطان نداری ...

تو که وزنت خوبه تازه یکم اضافه داری  خوش ب حالت . سرطان ندارم🤣🤣  استرس دارم

بیادوباره. بیا برای من عاشقی کن 

کل تاپیک هات درباره اینه که چرا چاق نمیشم و میخوام چاق شم و..

و فهمیدم وسواس فکری داری، باید پیش روانپزشک بری و اصلا نباید بیکار بشینی، بیکاری وسواس فکری میاره.  خودت رو با کلی کار مشغول کن، با کارای کثیف، مثل خاک بازی، یا اصلا غذا درست کن، تا دستات روغنی بشه، کار پیدا کن، کار کن، بیکار نشین تا وسواس فکری نیاد سراغت. منشا همه ی اینا از بیکاریه، هرگز بیکار نباش، جوری کار کن که شبا از خستگی بیفتی بکپی و دیگه ذهنت فرصت فکر کردن اضافه نداشته باشه. با تاپیک زدن و دکتر رفتن و در عین حال بیکار موندن هیچ فایده ای نداره و به وسواس هم ادامه میدی. باید کار کنی کار کنی کار کنی تا از خستگی بیهوش بشی. باید کار کنی از خستگی ندونی داری سنگ میخوری یا غذا، کار کنی کار کنی که فقط رو خودت تمرکز کنی و اصلا فرصت فکر کردن به جیز دیگه نداشته باشی. بیماریت با کار کردن درست میشه.  همین و تمام

تو که وزنت خوبه تازه یکم اضافه داری خوش ب حالت . سرطان ندارم🤣🤣 استرس دارم

نه اضافه ندارم، و نمیخوام چاق شم ،  BMI من ۲۳ هستش، یعنی وضعیت نرمال، یعنی حتی یه ذره هم اضافه وزن ندارم چه برسه به چاق.

براتون تایپ کردم، کار کنید تا وسواس فکری نداشته باشین. اصلا بیکار نباشید. اصلا 

کل تاپیک هات درباره اینه که چرا چاق نمیشم و میخوام چاق شم و.. و فهمیدم وسواس فکری داری، باید پیش روا ...

گفتنش اسونه انجام دادن سخته .  چندین ساله وسواس دارم مگه به راحتی درمان میشه  حتی دوترم رفتم داروهاشون  نمیدونم‌چرا روم تاثیر نداره

بیادوباره. بیا برای من عاشقی کن 

گفتنش اسونه انجام دادن سخته . چندین ساله وسواس دارم مگه به راحتی درمان میشه حتی دوترم رفتم داروهاش ...

من نگفتم دارو بخور

گفتم کار کن، خودت رو با کار ها مشغول کن، دیگه فرصت فکر های چرت و پرت کردن نمیاد ذهنت