2777
2789
عنوان

به تولدم خیلی نمونده

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 35 پست

کاش دغدغه منم تولد بود😂 من به خاطر کنکور سال بعد(یازدهمی هستم هنوز) از تولد امسالم میزنم که بیشتر وقت داشته باشم و کمتر ذهنم درگیر شه تا سال ۴۰۵ قبول بشم. تازه تولد مقام و منصب نیست که این همه سخت میگیرین، اتفاقا تولد یعنی شروعی دوباره، یعنی به دنیا اومدی برای یه هدف، یعنی باید برنامه بریزی که تو سال جدید چه کارهایی رو انجام بدی و چه کار هایی رو نه😂. بیخیال دوست و رفیق و جشن های تجملاتی. یه کیک ساده بگیر یا درست کن یا اصلا یه کیک دو قلو باز کن و یه شمع بزار روش و فوت کن والا

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش دغدغه منم تولد بود😂 من به خاطر کنکور سال بعد(یازدهمی هستم هنوز) از تولد امسالم میزنم که بیشتر و ...

من هر روزم حس تنهایی میکنم هر روز تنها...

خب دوست داشتم حداقل روز تولدم اینجوری نگذره 

و تنها دغدغه م تولدم نیست:)

آدمای دور من که اینجوری نیستن...پارسال روز تولدم رفتم پیش روانپزشکمروز وحشتناکی بود

تولدت مبارک 🫠

از رحمت خدا ناامید نشو🌱    اسم کاربریم تبلیغ نیست نگید دیگه😐😐 کاربریم بعضی موقع ها دست دوستم هم هست🤗

منم امسال۲۱ سالم شد

شب بعد باشگاه رفتم کافه یه کیک سفارش دادم یه شمع زدم روش کلی گریه کردم فوت کردم برا خودم کلی آرزوی خوب کردم  کیکمو خوردم و پاشدم اومدم خونه👀😍🤣

اینقدر به خودت سخت نگیر

هرکاری بهترت می‌کنه بکن

دوست داری کیک بخری بخر 

شمع فوت کنی بکن

دوست داری گریه کنی بکن

برقصی برقص

تنها باشی تنها باش

با خانواده ؟ با خانواده جشن بگیر

اون روز روز تویه هرکاری دلت میخواد بکن

وقتی تعلیقم اینجام😒🦖 

پیشاپیش مبارک گلم چند سالت میشه؟

مرسی عزیزم 

من ۲۲فروردین ۱۳۸۶ام

میشم ۱۸

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
بیشتر ببینید
منم امسال۲۱ سالم شدشب بعد باشگاه رفتم کافه یه کیک سفارش دادم یه شمع زدم روش کلی گریه کردم فوت کردم ب ...

ممنونم عزیزم دقیقا

راست میگی مجبور نیستم که زورکی جشن بگیرم وقتی بغض دارم💗