2777
2789

من پنج ساله خونه خودمم از وقتی بچه دارشدم چون سنم کم بود خیلی زودهیته میشدم دیگه از وقتی بچم یک سالش شد بیشتر میومدم خونشون هفته دو روز گاهی سه روز گاهی دو هفته ای چون ماشین نداریم و راه خونمون با موتور خطرناک بریم من با بچم وقتی میام میمونم یکی یا دوشب مدتی هم بابام منو با ماشین میبرد میاورد امروز مامانم کلی جیغ و داد و نفرین کرد که من برات زحمت کشیدم اگ هرچی براتون زحمت بکشت معرفت نداری کلی جیغ کشید من خیلی خجالت کشیدم گفتم مگ چبکار حردی من بچتم گفت نگفتم بی معرفتی خیلی عجیبه برام

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکبارم تو عقد همین کاراشو کرد اوایل عقدمون به شوهرم گفت من براش زحمت کشیدم سوهرمم گفت همه پدر و مادرا برا بچشون زحمت میکشن منت نداره که 

شوهرم گفت من پدر و مادرم اینقدر اذیت کردم تصادف کردم اونا تا لب مرگ بخاطرم رفتن هنوز اینجوری منت نکردن 

مامان من هر دقیقه و ساعت و‌ روز منت میزاره

چقدره بده من خودم بچه دارم براشم زحمت میکشم از جون و دلم وای همین که سالم بسه دلم نمیاد هیچ وقت سرش منت بزارم

الان که بچه نیستی دیگه، برو خونه خودت، من نمیگم مامان کار درستی کرده و.... ، اما این رو بدون هرچی زو ...

الان ک همیشه اینجا نیستم میگم هر ماهی یا دو هفته ای میام فقط دیشب موندم هوا سرد بود صبح تا ی حرفی زدم یک عالم جیغ و داد کرد من از صبح میخاستم برم شوهرم نیومد دنبالم بایلمم نمیبره با ماشینش مجبورشدم بمونم تا شوهرم برسه

الان ک همیشه اینجا نیستم میگم هر ماهی یا دو هفته ای میام فقط دیشب موندم هوا سرد بود صبح تا ی حرفی زد ...

معمولا رابطه مادر و دختر رابطه چندان جالبی نیست و همیشه چالش هست، تقریبا همه مون از این مشکلات با مادرمون داریم....