2777
2789
عنوان

خانوما کسایی ک روحیه شون ضعیفه نباید برن زایمان طبیعی یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 33 پست
دکتر خودم گفت میتونی طبیعی بری و ماه اخر ورزش شروع کنیسر عمل سرکلاژم عوارض وحشتناک داشت برام اپیدورا ...

ببین خودت کدومو ترجیح میدی منم سردرد شدید داشتم قرص کافیین خوردم آب روی آتیش بود انشاالله هرچی خیره برات رقم بخوره

من ۲۰ سالم بود با ۵۴ کیلو وزن ی دختر لاغر و نحیف زایمان طبیعی کردم و تونستم شما هم ب خدا توکل کن حتما میتونی 

الانم باردارم و ۳۶ هفته ام انشاالله انتخابم طبیعیه 

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه ربطی نداره الانم ورزش نمیخواد کنی از ۳۶ به ‌بعد ورزش مهم.

عزیزم دقت کن اگر کلاسهای زایمان رو شرکت کنی و با آگاهی بری برای زایمان زایمان راحت‌تری خواهی داشت و نکته بعدی اینه که جایی زایمان کنی که موقع دردها هواتو داشته باشن و بهت برسن.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
آمادگی روحی یعنی اینکه خودت با رضایت قلبی خودت بخوای زایمان طبیعی کنی نه به خاطر حرف دیگران،یا اجبار ...

اهان 

برا من سر سرکلاژ اسپاینال بود بالا اشتباه نوشتم ک عوارضش شدید بود با مشاور بیهوشی مشورت کردم گفتن ک اپیدورال سوزنش ضخیم‌تره و بیشتر از این میشه و برای همین هردوش مناسب من نیست اصلا 

یعنی بدون اپیدورال باید زایمان کنم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه ربطی نداره الانم ورزش نمیخواد کنی از ۳۶ به ‌بعد ورزش مهم.عزیزم دقت کن اگر کلاسهای زایمان رو شرکت ...

اها ممنون عزیزم 

ببخشید کلاس های زایمان کجا برم؟

و از چند هفتگی باید شروع کنم ؟

ماما بگیرم برای زایمان طبیعی؟ و یه سوال بخیه رو ماما میزنه یا دکتر زنان؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ۲۰ سالم بود با ۵۴ کیلو وزن ی دختر لاغر و نحیف زایمان طبیعی کردم و تونستم شما هم ب خدا توکل کن حتم ...

انشالله به سلامتی راحت زایمان کنی عزیزم

ببخشید بخیه هم خوردین؟ ماما‌ میزنه بخیه رو یا دکتر ؟

و کلاس و اینا هم رفته بودین؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اهان برا من سر سرکلاژ اسپاینال بود بالا اشتباه نوشتم ک عوارضش شدید بود با مشاور بیهوشی مشورت کردم گف ...

من شرایط شمارو نمی‌دونم شاید اپیدورال هم براتون عوارض داشته باشه شایدم نه چون با اسپاینال کلی فرق می‌کنه 

ولی شنیدم کسایی که سرکلاژ میکنم زایمان طبیعی راحت تری دارن،چون دهانه رحم سریع باز میشه،درد زایمان در اصل همون باز شدن دهانه رحم هست،بعد که فول شدی دیگه درد نداری فقط حس دفع مدفوع بهت دست میده

اها ممنون عزیزم ببخشید کلاس های زایمان کجا برم؟و از چند هفتگی باید شروع کنم ؟ماما بگیرم برای زایمان ...

خانه بهداشت کلاس رایگان داره برو بپرس راهنماییت می‌کنند.

توی مجازی هم میتونی شرکت کنی.

از الان دیگه خوبه شرکت کنی.

من دو تا زایمان طبیعی داشتم نگرفتم به جاش خود دکترم بالاسرم بود و بخیه رو هم خود دکترم زد برام.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
انشالله به سلامتی راحت زایمان کنی عزیزمببخشید بخیه هم خوردین؟ ماما‌ میزنه بخیه رو یا دکتر ؟و کلاس و ...

سلامت باشی هچنین

سر اولی کلاس رفته بودم سر این بارداریم نه

تو زایمان طبیعی دکتر اصلا دست نمیزنه همه کارا با ماماس

آره خوردم

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

من شرایط شمارو نمی‌دونم شاید اپیدورال هم براتون عوارض داشته باشه شایدم نه چون با اسپاینال کلی فرق می ...

اها ممنون عزیزم امیدوارم که همینطور باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40