2777
2789
عنوان

ب نظرتون ی آدم هدفمند میاد اینجا ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 39 پست
آره موفق میشه من قبلا که درس و... خیلی برام مهم بود اصلا وقتمو هدر نمی‌دادم ولی الان آنقدر بیکارمو و ...

هر کی روانشناس خودشه....این گوشی ملت رو بدبخت کرده

بدون اونکه ب ی جایی رسیده ب خیلی چیزا ن گفته...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آفرین بهش درست میگه به نظرم،خودم وقتی بیکارم میام اینجا ،گاهی هفته ها سر نمی‌زنم چون بیکار نبودم

اصلا این فرق داره از همسن هاش خیلی جلوعع

بستگی دارهبرای کسی که هدفش درسیه و تو اون سن و ساله قطعا کنار گذاشتن موبایل و فضای مجازی خیلی مهم و ...

ب هدفت رسیدیء ؟ الان جرا بیکاری؟؟

گسی ک هدف داشته وقت اینکارا رو نداره

ببخشید کسی که هدف داره پس نباید اصلا زندگی کنه یا تفریحات کوچیک داشته باشه؟ 

الان من به عنوان یک فرد کتاب خون توی همین هفته سه روز پشت سر هم سه تا کتاب رو تموم کردم چهارمی رو شروع کردم اینجام میام سعی میکنم زبان هم بگیرم .

در ضمن سن خواهرزاده شما اصلا مناسب گوشی و فضای مجازی نیست سن رشده که باید دنبال یادگیری باشه.

اینکه هرکسی تو هر رنج سنی تو زندگیش چه کاری انجام میده و چه هدفی داره ربطی به اینکه چون میاد اینجا یا جاهای پس حتما آدم بیکاری هست نداره.

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید
اصلا این فرق داره از همسن هاش خیلی جلوعع

انشاالله یکی از نخبه ها هست ،فقطکنارش ورزش و تفریح هم داشته باشه عالیه ،تک بعدی نشه

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
ب هدفت رسیدیء ؟ الان جرا بیکاری؟؟

🙂

عزیزم درباره پسرخاله ۱۵ ساله ت که پرسیدی گفتم. 

من درحال حاضر یه خانم حدودا ۳۰ ساله باردار و استراحت مطلقم که نمیتونم به هدف خاصی فکر کنم 😅

البته جدا از شوخی بازم سعی می‌کنم در طول روز مطالعه و دوره های آموزشی گوش بدم چون یکی از اهداف مهم زندگیم آگاهیه

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشاالله یکی از نخبه ها هست ،فقطکنارش ورزش و تفریح هم داشته باشه عالیه ،تک بعدی نشه

نخبه نیس...ولی شاگرد سوم هست بدنسازی کار میکنه و کلی کتاب غیر درسی میخونه روانشناسی ...

🙂عزیزم درباره پسرخاله ۱۵ ساله ت که پرسیدی گفتم. من درحال حاضر یه خانم حدودا ۳۰ ساله باردار و استراح ...

احسنت کتاب خوندن عالیه متاسفانه کشور جهان سوم ما اینو نمیدوننن