2777
2789

همیشه دارم وقتیم استرس میگیریم بدترمیشه

نرفتم تاحالا

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بیشتر ببینید
دکتر رفتم قرص داده باز رفتم قوی تر گرفتم باید روزی دوتا بخورم چون تپش قلبم خیلی زیاد ۱۲۰ تاهم میرسه ...

خب قرص نمی‌خوری اذیت نمیشی ؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله من

یادم نیست خود متخصص قلب چ دارو هایی بهم داد اما ب دکتر اعصاب و  روان برا روانشانسی اینا رفتم گفتم ک تپش قلب دارم و استرسیم بهم پروپرانولول داد الان دارم مصرف میکنم

صد تا رو خوردی ؟؟

اره

بعد اون هم خودم زیاد گرفتم و خوردم 

هرموقع حس میکنم نیازه و استرس قراره بهم وارد شه میخوزدم 

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

بله من یادم نیست خود متخصص قلب چ دارو هایی بهم داد اما ب دکتر اعصاب و روان برا روانشانسی اینا رفتم ...

هرروز میخوری یا فقط موقع استرس؟

ارهبعد اون هم خودم زیاد گرفتم و خوردم هرموقع حس میکنم نیازه و استرس قراره بهم وارد شه میخوزدم

پس در واقع روی رفع استرس هم موثره ؟

پس در واقع روی رفع استرس هم موثره ؟

اره من موقع گواهینامم دوتا خوردم انقدر بیخیال بودم و خوب روندم که افسره کلی ازم ازمون گرف ردم کنه نتونست 😂

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

بستگی داره علتش چی باشههمیشه هم همه‌ی افرادی که تپش قلب دارن پروپرانول مصرف نمیکنن ، ممکنه از جای دی ...

اخه من بی دلیل یهو تپش میگیرم و توی کل بدنم حجم خیلی زیادی استرس حس میکنم 

خب اذیتت نمیکنه ؟؟نمیترسی اون لحظه ؟

چرا وقتی اعصابم خورد میشه واسترس میگیرم حتی یکی دوروز تپش قلب دارم 

میترسم ولی دکتر نرفتم 

کم خونی دارم شایدازاونه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بیشتر ببینید
اخه من بی دلیل یهو تپش میگیرم و توی کل بدنم حجم خیلی زیادی استرس حس میکنم

انگار هوری دلت بریزه

فقط دوسه ثانیه اینجوری میشم گاهی

بیشتر ببینید