2777
2789
عنوان

کسایی که فرزند پسر دارین

539 بازدید | 51 پست

چطور تحملشون میکنین 

واقعا هرچی بزرگ تر میشن وحشی تر میشن!!!

دیگه خارج از تحملن!

پسر چهار سالم رو فرش جیش کرد 

بلده دستشویی بره 

از یک و نیم سالگی بردمش و دو سالگی دیگه پوشک نکردم جیش داشته باشه میگه 

یعنی امروز دیگه به مرز جنون منو رسوندم نشستم ی دل سیر گریه کردم 

عمده این رفتاراشون تقصیر پدرشونه منوپیششون خورد میکنه اگه من دعواشون کنم سریع بغلشون میکنه میبره بیرون براشون خوراکی میخره ولی اگه خودش دعوا کنه من اعتراض کنم خون به پا میکنه 

شما چیکار میکنین با پسر بچه هاتون؟

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بیشتر ببینید

تقصیر پسر۴ساله ات نیست

تقصر بچه ی ۳۰-۴۰ساله ایه که تو خونه داری

تاحد ممکن سعی کن جلوش بچه هاتو دعوا نکنی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تقصیر پسر۴ساله ات نیستتقصر بچه ی ۳۰-۴۰ساله ایه که تو خونه داریتاحد ممکن سعی کن جلوش بچه هاتو دعوا نک ...

کاش میشد مثل اشغالا ساعت۹بزارمش دم در

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بیشتر ببینید

پسر من‌که‌بینهایت‌شیطونه‌ولی‌دلم‌نمیاد اینجوری‌بگم‌که‌تحملش‌می‌کنم 

من واقعا عاشقشم‌شاید یه احظه عصبی بشم ولی‌فوری‌خودمو‌کنترل می‌کنم اون‌لحظه برو‌جای‌دیگه‌چند احظه نبینش‌تا آروم‌شی. 

عزیزم کلمه وحشی مناسب نیست پسرم شیش سالشه تاحالا این حرکتا رو نزده اگه خودت همش داد و فریاد بزنی در ...

داد نمیزنم سرشون تذکر میدم ولی مثلا وقتی چاقو دستشونه با هم دعوا میکنن ادم ناخوداگاه صداش میره بالا اونم از این فرصت استفاده میکنه و...

بیشتر ببینید

مقصر همسرتونه که پشتت نیس. همسرتون داره تربیت بچه رو خراب میکنن.جیش کرد باباشون چیزی نگفت؟

پسرمنم شلوغه کاری میکنه ولی نه کار بی ادبی .اون دیگه کار بی ادبیه .جیش کردن رو فرش.

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 5سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

من باشم میگم قربونت برم مامانی. اشکالی نداره بابا عاشق این حرکتت میشه دفعه بعد نشونه بگیر سمت صورتش... به هرحال قراره گند بخوره تو تربیت بچه بذار حداقل پدرش درست شه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

پسرا شیطونن 

دست بزن دارن

من همش میگفتم پسر ۵ساله من اینجوره

چندشب پیش دیدم بچه فامیل یه چک زد زیر گوش مامانش بچه من ولی تو اینجور حق نداره بزنه هم جوابی میکنه هرچند پدرش خیلی بهش رو داده اونو میزنه

بزرگتر بشن خوب میشن

رفتار شوهرتون خیلی تاثیر داره . با پسر که نمیشه کاری کرد چون هنوز خیلی بچه هست ولی با پدر بچه یه مشاور برین هرچی بگذره رفتار بچه ها باهاتون بدتر میشه (من نه ازدواج کردم نه بچه دارم فق یه داداش سه ساله دارم )

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 

من پسرم چهار سال و نیمه است همین اوضاعه ولی خداروشکر رو فرش بعد از سه سالگی جیش نکرد 

ولی سر موضوع های دیگه تا دلت بخواد بحث و جدلی داریم کارهای شخصیش رو اصلا خودش انجام نمیده الآنم باردارم خیلی سخته دستشویی باید ببرمش لباس اصلا خودش نمیپوشه کفش همینطور غذاشو باید دهنش کنم 

هرچی ام بهش میگم لجبازی می کنه از بد غذاییش ک بگم گریه ت میگیره ☹️

دوستان به پیج اینستاگرام سربزنید shikro_scarf@🌹😘

با این رفتار همسرت دختر هم میداشتی خیلی فرق نمیکرداحترام به مادر بخش اعظمش دست پدرشونه

یعنی دیوونم کرده ببین بهش میگم مثلا به کافی بار نزار دست بزنن همش شکستنیه دوستشون دارم تا تنهاییم دست نمبزنن ولی وقتی باباشون میاد از سر و کول همه چی میرن بالا بخدا چند روز پیش ی بانکه شکوندن تا دم در ورودی من هنوز شیشه خورده جمع میکنم 

همه چیزو خورد کردن جوری ک روم‌نمیشه مهمون دعوت کنم خونن

بیشتر ببینید
داد نمیزنم سرشون تذکر میدم ولی مثلا وقتی چاقو دستشونه با هم دعوا میکنن ادم ناخوداگاه صداش میره بالا ...

ببین ب شوهرت بکو ادا در نیاره اکه گوش نمیده 

لحظه دعوای بچه ها اصلااااااا تاکید میکنم اصلااااا دخالت نکن 

هیچی نگو ببین شوهرت چیکار میکنه اون لحظه؟  اصلا هیچ حرکتی نزن 

من پسرم چهار سال و نیمه است همین اوضاعه ولی خداروشکر رو فرش بعد از سه سالگی جیش نکرد ولی سر موضوع ها ...

من شوهرم نمیذاره غذا خودم بدم بهش .دعوا میکنه میگه لوسش نکن کاراشو بذارخودش بکنه .فردا بی عرضه میشه میره مدرسه ابنقدر بچه ها هستن پرو وزور میگن که خوذش ازخودش بتونه دفاع کنه.

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 5سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi