2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خبرا شما چی نگاه کردیمن سریال لابریا.دارک.ریچر.سیلو نگاه کردمفرام هم فصل سوم نگاه کردم زیاد خوشم ...

منم سلامتی 

چقد خوب 😃

یکم مشغله و... داشتم این مدت زیاد نتونستم ببینم ،

گیم آف ترونز رو باز نگاه کردم😅 پشت چشمان او یه مینی سریال بود 

ولی سینمایی زیاد دیدم

متاسفانه هیچ کدوم از سریال هابی که دیدی رو تا الان نتونستم ببینم 😅

کاربر آقا 🙌   لطفا برای شادی روح دوستم صلوات بفرستین 🙏☘️

اینکه چیزی نیست بیا اینجا تا یادت بدم چطور به یه کوالا تبدیل بشی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

کوالا 😀

🤣🤣🤣

چرا آخه  😂 😂 🤣 😂 

منم سلامتی چقد خوب 😃یکم مشغله و... داشتم این مدت زیاد نتونستم ببینم ،گیم آف ترونز رو باز نگاه کردم� ...

منم سینمایی زیاد نگاه میکنم پریشب همدم نگاه کردم قشنگ بود من اسما یادم می‌ره ای جان همش قشنگ نگاه کن 

چقدر زود جواب دادید 🥺

همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

منم سینمایی زیاد نگاه میکنم پریشب همدم نگاه کردم قشنگ بود من اسما یادم می‌ره ای جان همش قشنگ نگاه کن ...

دارک و سیلو رو قبلا میخواستم ببینم ولی فرصت نشده تا الان 😅

ببخشید 🤦😂😂 یکم کارو ...دارم فقط شبا میام سایت 

کوالا 😀🤣🤣🤣چرا آخه 😂 😂 🤣 😂

که فقط بخوابی، کوالا در طول شبانه روز 18 الی 20 ساعت میخوابه اون 4 ساعت رو هم بخاطر شکمش بیدار میشه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

در ضمن در کوالا بودن من ید طولائی دارم، وقتی تعطیلم دست کوالا رو از پشت بستم، کوالا باید از من یاد بگیره جقدر بخوابه😂😂😂😂😂😂

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
منم سلامتی چقد خوب 😃یکم مشغله و... داشتم این مدت زیاد نتونستم ببینم ،گیم آف ترونز رو باز نگاه کردم� ...

اوه اوه مشغله، نکشیمون بابا، چندتا از مشغلهات رو با رسم شکل توضیح بده، 20نمره😂😂😂😂😂😂

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
دارک و سیلو رو قبلا میخواستم ببینم ولی فرصت نشده تا الان 😅ببخشید 🤦😂😂 یکم کارو ...دارم فقط شبا می ...

آها راحت باشین خسته نباشید 

دارک خیلی پیچیده پسر مغزم درد گرفته بود نگاهش میکردم 

همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

دارک و سیلو رو قبلا میخواستم ببینم ولی فرصت نشده تا الان 😅ببخشید 🤦😂😂 یکم کارو ...دارم فقط شبا می ...

فیلم باز جان کجائی، نیستی نگرانت شدم، خدائی نکرده اتفاقی افتاده؟؟؟ 😢😢