2777
2789
این سایت عمومیه

برا زنا آره

شاید یکی یچیزی گفت نخاست مردا بدونن

یه تاپیک در مورد بارداری یا هرچی 

هم جنسای شما به مکان امن نزاشتن

💙🥹✨شجاعتم تو گفتن عقیده و مسائل سیاسی رو از نماد غیرت آقای کاپیتان غفوری گرفتم 😎💙لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام حتی تو بدتر شرایطش حتی اگه ته لیست باشه حتی بره لیگ یک هررر اتفاقی بیوفته پس فک نکنین با توهین‌های شما نظر من برمیگرده👌🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀دلداده ی شیراز و عاشق لر💙

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهریه که واقعا حق بود بیبی چکم میدونم و خاستم کمک کنم

یعنی دیه ما ک نصفه

دو تا شاهد زن برابر یک شاهد مرده

مردا ممنوع الخروجمون میتونن کنن

یعنی هر بلایی خواستین هر تبعیضی بوده همتون قائل شدین

ولی یه مهریه رو بهتون فشار میاد

💙🥹✨شجاعتم تو گفتن عقیده و مسائل سیاسی رو از نماد غیرت آقای کاپیتان غفوری گرفتم 😎💙لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام حتی تو بدتر شرایطش حتی اگه ته لیست باشه حتی بره لیگ یک هررر اتفاقی بیوفته پس فک نکنین با توهین‌های شما نظر من برمیگرده👌🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀دلداده ی شیراز و عاشق لر💙

بیشتر ببینید
بله

یعنی اگ ی درصد فک میکردم حق با شماست 

الان فهمیدم مشکل حرفای من نیست عقل شماست 

بیشتر ببینید

پول ندارین طلا بخرین

پول عروسی ندارین 

خونه ندارین

ماشین ندارین

جهاز کامل میخواین

سیسمونی هم کامل میخواین

پول مهریه هم ندارین بهتون فشار میاد.

بعد با کمال پررویی خیانت هم میکنین.

30 سال ننتون نتوسته تربیتتون کنه میگه براش زن بگیریم آدم بشه.

یعنی زن باید یه شبه کاری که خودشون 30 سال نتوانستن انجام بدن باید انجام بده.

میگن بچه بیاد ادم میشه ولی باز هم نوچ همون خری که بوده میماند.

خداوکیلی به چه امیدی ازدواج میکنید؟اصلا به چه امیدی زنده هستین؟

به خاطر ادمای نکبت و خرفت امضا نباید گذاشت.      

شما چیزایی که ننه باباتون نتونسته بخره از ما میخایین 🤣

ننه بابا دختر که پولدارتر هستند هم جهاز میدن هم سیسمونی

نه مثل خانواده پسر گدا هیچی نمیدن موقع پیری هم آویزان میشن.

مردک مریض دیگه درخواست دوستی نده احمق

به خاطر ادمای نکبت و خرفت امضا نباید گذاشت.