2777
2789
عنوان

بنظرتون نامزدیمو بگم بهشون یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 32 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اشکالی نداره هنوز رسمی نشدیم چون

نه.

این روزا یارو دوست دخترشو.یا دختره دوست پسرشو به همه نشون میدن باافتخار جاااارمیزنن

دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت

خب انگشتر دستم دیدن پرسیدن چی بگمتازه اقوامم خبر دارن چون برای خواستگاری بودن

اصلا انگشتر نشون رو تا وقتی عقد نکردی ننداز گلم، این ذوقا خیلی قشنگنا،ولی کار میده دستت اخبار زندگیتو بیرون دادن.

بعدشم انگشتر بندازی هم دست راستته، عقد نکردی که...

خب زشته چند بار تاکید کرده استادم ک با شیرینی بیای 😂

بخدا منم بعضی وقتا صد بار به رو دانشجو میارم شیرینی بخر باز سر آخر دست خالی میان، میخندن 🤭

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
خب انگشتر دستم دیدن پرسیدن چی بگمتازه اقوامم خبر دارن چون برای خواستگاری بودن

استباه بود همه اقوام واسه خاستگاری گفتید یا سریع انگشتر نشون رو دست کردی معمولا میزارن بعد عقد اعلام عمومی میکنن چون ممکنه خدای نکرده بهم بخوره 

یه ذره خوددار باشید تو خفا کار کنید 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
بیشتر ببینید
استباه بود همه اقوام واسه خاستگاری گفتید یا سریع انگشتر نشون رو دست کردی معمولا میزارن بعد عقد اعلام ...

همه رو که نگفتیم فقط بزرگترا

اونم چون اگه نگیم بشدت ناراحت میشن و قهر می‌کنن کلا

درستهخب اینکه اقواممون متوجع شدن چی؟ چون اومدن برای جلسه

مگه اقوامتون تو دانشگاهتونن؟ دیگه تو خانواده اعلام کردید ولی یه محیطهایی هست که اصلا رابطه خصوصیت اهمیتی نداره،مثل سر کار یا دانشگاه. صبررررر کن ،بذار دلت قرص باشه

همینجوری که تو خوشحالی همه چیو میگی،وقتی به سختی هم رسیدی مجبور میشی بگی و گفتن اونها اصلا مثل گفتن خوشحالیا نیست، خییییلی سخته

کلا زندگیتو تا حد ممکن پنهون نگهدار،بذار وقتی خواستی تصمیم بگیری نگران حرف مردم نشی، دوتا جا داشته باشی واسه رفتن که سرشون تو زندگیت نباشه