2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه همه از عشقشون خبر داشتن و قصد ازدواج داشتن و به هر نحوی بهم خورده نه

اونم چیزی نگه مدام میشه نشخوار فکری خودت

و امان از اینکه آشنا باشه امکان دیدن همدیگه تو جمع باشه

یعنی همسرتون قبل از شما عاشق کس دیگه بوده ؟ الان مشکلی دارین؟ آخه بک سری از دوستان گفتن نه خواستم نظ ...

اینجا معمولا کاربرا خیلی ایده ال گرایانه به همه چی نگاه می کنن!

ادمی که قبلا عاشق بوده حق ازدواج نداره؟

الان اگه می گفتی یه خانمی طلاق گرفته میخواد با پسر مجرد ازدواج کنه همه می گفتن که حق داره بزارین زندگی کنه 

می دونی سخت تر از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....

یعنی همسرتون قبل از شما عاشق کس دیگه بوده ؟ الان مشکلی دارین؟ آخه بک سری از دوستان گفتن نه خواستم نظ ...

اره گلم عاشق یه دختره بوده، ۵ سال باهم بودن تو دانشجویی

منتها اون موقع ن موبایلی  بوده ن خونوادگی اهل روابط نامشروع اینا بودن

یعنی دستشون هم ب هم نخورده

خلاصه ۵ سال عاشق دختره بوده هی بهش میگفته بذار بیایم خواستگاری دختره اجازه نمیداده

خلاصه بعد ۵ سال ی خواستگار گیر دختره میاد ،ب شوهر من میگه ما فقط دوست بودیم و شوهر میکنه میره عوضی

من چند سال بعدش باشوهرم اشنا شدم البته و وقتی ازش خواستگاری کردم ۵ سال بعد بهم جواب مثبت داد یعنی تو وادی همون اسکل بود و ب کشی اعتماد نمیکرد

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

خیر .بالاخره بازم برمیگرده به اون رابطه و تماما تو رو با اون مقایسه می‌کنه .هر جا برید میگه با فلانی اومدم اینجا تفریح اومدم اینجا خرید .این آهنگ و دوست داره اون غذا رو بدش میاد ..صرفا اومده یا تو باشه که اونو از یاد ببره که عمراااااا ببره 

اره 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیشتر ببینید

من دوسش دارم وداشتم اما کات کردم باهاش.چون.۱۶سال عاشق دختری بوده وخونواده دختر نذاشتن بهم برسن.

منم طی مدتی ک باهاش بودم کلی فکرکردم وتصمیم گرفتم جدابشم چون۱۶سال عاشقی کرده .حرفهای عاشقونه ب یکی دیگه گفته.وواقعا هیچ حرف عاشقونه ای ب من نمیگفت حسرت به دلم موند. وقتی میگفتم چرابهم نمیگی دوست دارم میگفت دوسداستن که به زبون نیست به دل هست.

اما پسرخوبی بوداهل خیانت نبود. نمیدونم شاید واقعا ازقیاس بشم باگذشته اش ترسیدم

دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت