2777
2789
عنوان

اگه مادرتون با اینکه وضع مالیش زیاد خوب نیست(بد نیست ولی خوبم نیست)

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما همش از زندگیت مینالی ولی وضعت خیلی خوبه .خدا ببخشه بهت شوهران سر راه کنه همچین خانوم گلی

فداتشم شوهرم مشکل روحی داره

تاپیکامو بخونی توضیح دادم

وضع مالی خوب باشه به من نفعی نداره

شاید توی رفاه باشم، ولی بلاهایی که شوهرم سرم اورده سر دشمنم نیاره

الانم دارو ندارمون رو میبره قایمکی میکنه به اسم مادرش

مرسی دعای قشنگی برام کردی، فقط شوهرم دست از این اخلاقا برداره من هیچی نمیخوام

اشکالش چیه؟🤔ما که با مناسبت و بی مناسبت اینکارو میکنیم در حد طلا خریدنخواهرم و همسرش هم همینطور

افرین به شما

ما شوهرامون به مادرمون عیدی نمیدن

بقیه مناسبت ها هم من خودم هدیه میدم مادرم

و برای هدیه به مادرم وابسته جیب شوهر نیستم

فداتشم شوهرم مشکل روحی دارهتاپیکامو بخونی توضیح دادموضع مالی خوب باشه به من نفعی ندارهشاید توی رفاه ...

قربونت برم.برا خودم اسفند دود کردن اسم شمارم میارم.باورت میشه من از بابام پنجاه تومان عیدی گرفتم.ولی خب شما خفته.انشاا... هم شما هم شوهرت خوشبخت بشید خدارو چ دید یهو دیدی درست شد 

افرین به شماما شوهرامون به مادرمون عیدی نمیدنبقیه مناسبت ها هم من خودم هدیه میدم مادرمو برای هدیه به ...

عزیزم ربطی به وابستگی نداره

من اگر دنیارو بدم به مادرم اتفاقا همسرم تشویقم میکنه و خودش همیشه به فکر مادرم بوده و هست

قربونت برم.برا خودم اسفند دود کردن اسم شمارم میارم.باورت میشه من از بابام پنجاه تومان عیدی گرفتم.ولی ...

مرسی گل ام 

چقدر لحنت به دلم میشینه 

امیدوارم هرچی توی دلته هرچی زودتر بهش برسی

🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

عزیزم ربطی به وابستگی ندارهمن اگر دنیارو بدم به مادرم اتفاقا همسرم تشویقم میکنه و خودش همیشه به فکر ...

یعنی چی چون شما دنیا رو بمادرت میدی بقیه هم باید بدن؟چرا اصلا مگه مادرت خودش تو زندگیش کمبود دارع؟