2777
2789

اونم نه یکی.. سه تا دختر کنارش بود انقدر دلم شکست 😔اخه این چه خوابه مزخرفیه ..زنگ زدم بهش ..سرکار بود گفتم خواب مزخرف دیدم فهمید منظورمو بم خندید..دیگه تعریف نکردم براش ..تو خواب گریه میکردم میگفتم چطور تونستی اینکارو بازندگیمون بکنی خیلی سرد بم نگا میکرد اخرم میخواستم از پنجره خودمو بندازم پایین ولی محلم نمیداد خیلی تلخ بود خیلیی..شده کسی از این خوابا ببینه بعد تعبیر داشته باشه؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بخاطر افکار ناامن خودته منم ازین خوابای چرت زیاد میبینم

جدی؟ چون چندبار دعوا افتادیم یه چیزایی گفت البته نه درمورد خیانت کردن هیچوقت نگفت مثلا میگف بات حال نمیکنم میری رو مخم  یا ریدم تو این زندگی یا گوه خوردم زن بردم یا حوصلتو ندارم یا خستم کردی انقدر اینارو تو عصبانیت میگفت من دلم میشکست ولی تا حالا چیزی ازش ندیدم

حالا چرا زنگ زدی بهش بگی من خواب دیدم ....بعد خواب ،نمیتونستم باهاش حرف بزنم دیگه انقد از دستش عصبان ...

چون وقتی میفهمه خوابه بد دیدم یجوری مهربون بام حرف میزنه دلم قرص میشه 

جدی؟ چون چندبار دعوا افتادیم یه چیزایی گفت البته نه درمورد خیانت کردن هیچوقت نگفت مثلا میگف بات حال ...

اینو هممممممه ی مردا میگن همشووووون حتی کشته مرده ها . تو عصبانیت که شیرینی پخش نمیکنن عزیزم اینجوری فکر نکن