2777
2789
عنوان

چطور بفهمم خواستگارم درمورد زن سابقش راست میگه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 6711 بازدید | 337 پست
حرفاتو کاملا قبول دارم نمیدونم چی بگم

ببخشید پرحرفی هم کردم سرت رو درد آوردم 

من معمولا عادت ندارم اینجا تاپیک بزنم یا اظهارنظر کنم

ولی اتفاقی تاپیکت رو دیدم یاد اون دوران خودم افتادم که چه حال و روزی داشتم

خیلی بهم سخت گذشت و زمان برد تا به خودم بیام

گفتم تجربه م رو بهت بگم شاید به دردت بخوره

قطعا بری بشینی پای حرفای دختره نمیگه من ایراد داشتم

بشینی پای حرف های پسره هم همونطور

ازدواج با این آدم ها خیلییییی سخته خیلییییی

من و البته خونوادم اون زمان واقعا به این نتیجه رسیدیم عطای این آقا رو به لقاش ببخشیم چون نمیتونستیم ریسک کنیم که کی داره راست میگه کی دروغ میگه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببخشید پرحرفی هم کردم سرت رو درد آوردم من معمولا عادت ندارم اینجا تاپیک بزنم یا اظهارنظر کنمولی اتفا ...

خیلی ازت ممنونم راهنماییت  چشم و گوشمو باز کرده. خواستگار زیاد داشتم ولی نشده به دلم نمی‌نشستن هیچکدوم‌.ولی ایشون به دلم نشست که مشکل بزرگی داره از طرفی هم دام میخواد سر و سامون بگیرم خانواده ی خودمو داشته باشم. 

طلاق دادن بعد از یک ماه زندگی خیلی جای شبهه داره 

چون معمولا بزرگترها و نزدیکان میان میانجیگری و ریش سفیدی و نمیذارن یه زندگی یک ماهه از هم بپاشه 

و به این اصرارش برای ۱۴ تا سکه مهریه هم حسابی فکر کن چون مردی که به قول خودش چشمش ترسیده قطعا هم قرار نیست طی زندگی چیزی به نامت کنه 

مهریه صرفا فقط برای زمان طلاق نیست درواقع یه پشتوانه س برای بعد از اون آقا حتی 

جوری نباشه فردا توی زندگی تا تقی به توقی میخوره بگه برو مهریه ت هم میدم چون این آقا گویا تلاشی برای نگه داشتن زندگی قبلیش هم نکرده 

الان عرفا تو همه شهرها دیگه ۱۱۰ تا سکه رو مهر میکنن اونم یه دختر مجرد و ازدواج نکرده رو 

تازه اینها درصورتی هست که تحقیقات کامل کرده باشین کامله کامل و این آقا سربلند دربیاد از این تحقیقات

خیلی ازت ممنونم راهنماییت چشم و گوشمو باز کرده. خواستگار زیاد داشتم ولی نشده به دلم نمی‌نشستن هیچکد ...

میفهمم چی میگی عزیزم بخدا قسم منم این دوران رو گذروندم و چقدر استرس ازدواج کردنم رو داشتم

ازدواج با این آقا واقعا ریسک داره عزیزم ممکنه راست گفته باشه 

من واقعا چه خودم چه خونوادم نتونستیم از پس ریسک و فکر و خیالش بربیایم 

منم استرس خونوادم رو دیدم با خودم نشستم فکر کردم دیدم واقعا ازدواجی که از الان داره تن و بدن این پدر و مادر بیچارم رو میلرزونه رو نمیخوام و تمومش کردم