2777
2789
عنوان

نماز عیدفطر پریودم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 24 پست
۵ یا ۷ هعی مجبورم دیگه

پس خواهر جان همون 7 روز 

اشکال نداره گل 

برین بین جمعیت بازم ثواب میبرین 

ما رو هم دعا کنین 

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥گل 🌹 در بر و می 🥂 در کف و معشوق 💍❤به کام است🎊سلطان جهانم 👑به چنین روز 🌄 غلام است❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یه میدون هست اینجااونجا نماز میخونن فضای بیرونه

خب پس راحت میتونی بری از حال و هواش استفاده کنی

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

روزه نمازت قبول دقت کن حتما حتما بزن نت احکام حیض و استحاضه همشو بخون چون روز پنجم هستی اون احکامو ...

😐یعنی چی دیدت نسبت به حیض عوض میشه!؟ اون لکه بینی های آخر حیض هم جز حیض حساب میشن نمیشه که بگه اونا استحاضه هستن😵 🥴 در صورتی میشه لکه بینی رو بگی استحاضه که یا تایم پریودیت نباشه یا از ده روز بگذره 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

😐یعنی چی دیدت نسبت به حیض عوض میشه!؟ اون لکه بینی های آخر حیض هم جز حیض حساب میشن نمیشه که بگه اونا ...

نظرت اشتباهه   حیض به خونی گفته میشه که ممتد باشه مثل روزهای اول    لکه بینی حیض نیست  زنگ بزن سوال شرعی کامل برات توضیح میده 

نظرت اشتباهه حیض به خونی گفته میشه که ممتد باشه مثل روزهای اول لکه بینی حیض نیست زنگ بزن سوال ...

شرط استمرار فقط در سه روز اوله 

روزهای آخر استمرار هم نباسه حیضه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
بیشتر ببینید

من سالایی ک پریودم میرم شکلات میدم بچه کوچیکارو سرگرم میکنم سجاده هارو مرتب میکنم هرجور شده کمک میدم

ی پک کوچیک ب روزه اولیا میدم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
من کلا تاحالا نرفتم فک کردم فقط نمازه برا دعا میرم پسبعد اشکالی نداره همه نماز بخونن بعد من بشینم؟حس ...

چه اشکال داره ، برچ

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

بیشتر ببینید
نظرت اشتباهه حیض به خونی گفته میشه که ممتد باشه مثل روزهای اول لکه بینی حیض نیست زنگ بزن سوال ...

عزیزم شما نظرتون درست نیست😐هزار بار این احکام رو خوندم خون ممتد فقط سه روز اول حیض باید باشه بعدش دیگه ممتد بودن خون مهم نیست. وقتی احکام رو کامل مطالعه نکردید و فقط یه چی شنیدید به این محکمی نظر ندید 😏 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚