2777
2789
عنوان

من موهام پرپشت و سالمن ولی برای تنوع هر سری رنگ میکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 28 پست
اونا اکثراااا اکستنشن میکنن من این ۳ تارو از ۳ت خریدم مشکیه رو ۶ خریدم فقط اون دوتای دیگه رنج ۳ بودن

خب موهای خودت ک میگی پر و قشنگه اینم میذاری تنوع میشه هیچ ایرادی هم نداره بذار کیفش رو ببر🤣

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
ببخشید زرده تخم مرغ رو فقط اضافه کنم؟ یا هم زرده و سفیده با هم؟تخم مرغ محلی باشه بهتره!

نه من چندساله همین تخم مرغای معمولیو استفاده میکنم 

هم زردش هم سفیدش 

روغن رزماری و کندوشم برا موهای من خیلی خوب بود 

آب برنجم خوب بود 

آب پیازم خوبه منتهی بوش بعد حمامم میمونه واسه همین زیاد استفاده نمیکنم 

مکمل فیتو ریزش موهای منو قطع کرد 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه من چندساله همین تخم مرغای معمولیو استفاده میکنم هم زردش هم سفیدش روغن رزماری و کندوشم برا موهای م ...

هم بزنیم بذاریم رو موهامون؟ چقدر بمونه؟

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
مکمل میخورم و فایده نداره😔توروخدا میشه بگی چیکار کنم؟ خییلی ضایع شده حتی رفتم آرایشگاه جلو همه ضایع ...

ای وای غلط کردددد 

ببین اگه ارثیه ی دکتر برای موهات برو 

اگه موهات یهویی دچار ریزش شده باید آزمایش بدی و کمبود ویتامیناتو جبران کنی 

مرحله آخر استفاده از ماسکای خونگیه 

من تعریف ی مکملو خیلی شنیدم  حتی برای کم پشتی ارثی ولی هنوز خودم استفاذه نکردم 

فکر کنم اسمش پریپیون همچین چیزی بود 

نه تنظیم میشن هرچقد سایزت باشه میتونی تنگ کنی

فک کن موهات از پشت جایی گیر کنه بعد کلاه گیست در بیاد🤣🤣🤣

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بیشتر ببینید
من دوساعت میذارم ولی ساعت درستش یک تا ی ساعت نیمه

مرسی گلم