2777
2789

مثلا ۳ سال دکلره میکردم هر رنگیم تست کردم الانم ی مدته فقط شرابی ماهاگونی

ولی دیگه تصمیم گرفتم رنگ نکنم 

امااا برای تنوع ۳ تا پوستیژ گرفتم خیلی خیلی طبیعی و خوشگلن و راحت رو سرم وایمیسن

اینکه از ۱۰ تا قراری ک با پارتنرم میرم ی بارشو پوستیژ میذارم ضایس🤣🤣؟خودش ک کلا بهم گفته خیلی خوشم میاد همیشه متنوعی  ولی نمیخوام حس کنه این کار بخاطر عدم اعتماد ب نفسه چون واقعا اینجور نیست تنوع و رنگ و مدل موهای مختلفو دوس دارم و نمیتونم پیاده کنم رو‌خودم 

پوستیژامم بلوند و جینجر و مشکین 

طبیعیم هستن کسی متوجه نشده تاحالا 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ببین منم یه کلاه گیس بلوند گرفتم. فقط سرت نمیخاره وقتی مدت مثلا دوسه ساعت روسرت باشه؟! یا گرمت نمیشه؟! من این مشکلاتو دارم. راستی عکس کلاه گیساتو میزاری؟! هر کدومو چند گرفتی؟ 

منم اون لولیتا عروس حجله بسته/که شده حالا عروسک شکسته!!! 

ببین منم یه کلاه گیس بلوند گرفتم. فقط سرت نمیخاره وقتی مدت مثلا دوسه ساعت روسرت باشه؟! یا گرمت نمیشه ...

فقط رو سرم عکس دارم باهاشون 

من اگه طولانی مدت رو سرم باشه کلافم میکنه ولی تا ۳ ساعتو میتونم تحمل کنم سختم نیست 

یکیشو ۶ت یکیشو ۳/۸۰۰ یکیشو ۳ت

نه تنظیم میشن هرچقد سایزت باشه میتونی تنگ کنی

هزینه ش چقدره

من خیلی هارو دیدم میذارن میری تو خیابون همه موهاشون پر و بلنده مشخصه ک طبیعی نیست

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
میشه لطفا طرز تهیه ماسک تخم مرغ رو بهمون آموزش بدین عزیزم

تخم مرغ بشکون تو ظرف(بستگی ب حجم و قد موهات داره)

میتونی روغن نارگیل یا زیتون یا رزماری هم اضافه کنی 

هم بزن 

کف سر و‌کل موهاتو ماساژ بده باهاش 

بعدم پلاستیک بکش رو سرت تا ۱/۳۰ ساعت بعدم ک حمام 

هزینه ش چقدرهمن خیلی هارو دیدم میذارن میری تو خیابون همه موهاشون پر و بلنده مشخصه ک طبیعی نیست

اونا اکثراااا اکستنشن میکنن 

من این ۳ تارو از ۳ت خریدم مشکیه رو ۶ خریدم فقط 

اون دوتای دیگه رنج ۳ بودن

تخم مرغ بشکون تو ظرف(بستگی ب حجم و قد موهات داره)میتونی روغن نارگیل یا زیتون یا رزماری هم اضافه کنی ...

ببخشید زرده تخم مرغ رو فقط اضافه کنم؟ یا هم زرده و سفیده با هم؟

تخم مرغ محلی باشه بهتره!

مکمل مصرف کن و روغن تراپی و ماسک تخم مرغ تا حد ممکن پرپشت میکنه موهاتو

مکمل میخورم و فایده نداره😔توروخدا میشه بگی چیکار کنم؟ خییلی ضایع شده حتی رفتم آرایشگاه جلو همه ضایعم کرد

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸