2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم گفت میبرم طلاقت میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2668 بازدید | 113 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم اولا یه چیزی گفت و تموم.یه نصیحت ازم بهت خودتو ضعیف نشون نده ولی حرف طلاقم نزن بیشنر سکوت کن وزمانی حرف بزن که خوب فکر کردی.روی تهدیداشم حساب نکن فوقش خونوادت میفهمن و پادرمیونی میکنن اوضات خوب شه طلاق به این آسونیا نیس که

نگران نباش دفعه بعد گفت بگو مهریه ام را بده بعد طلاق بده توافقی نداریم اگر هم میبینی در توانت نیست مهریه بدی از مامان جونت بگیر 

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

کسی نمیدونه چرا با یه اکانت دیگم هرچی تاپیک میزنم و کامنت میزنم نمیشه میگه تا دقایقی بعد منتشر میشه و هیچ خبری نیست  خیلی وقت بود باهاش فعالیت نداشتم 

ممنون میشم به کاربلد راهنماییم کنه 

بیوتی ام از نوع نچرالش...سعی میکنم شبیه خودم باشم ورژن خوب خودم باشم تا یه نسخه کپی و فیک از شخص دیگه ...
وقتی شوهرت نمیتونه بین شما و مادرش مدیریت کنه بهتره جدا بشید..فردا بچه هم میاد دیگه دخالت ها بیشتر و ...

شوهرم جواب مادرش رو میده منم جوابش میدم ولی مامانش خییییلی پررو تر از این حرفاس به خدا

توام بگو من طلاق نمیخوام زندگیمم دوست دارم و شما مشکل داری برو ور دل مامانت 

بعدم خیلی اصرار طلاق بود بگو چرا توافقی؟ مگرمن طلاق خواستم و میخوام؟ مهریو و نفقمو بده چشم جهازمو جمع میکنم میرم البته بعد اینک دادگاه گفت نه زودترک بگی تمکین نمیکرده و گذاشته، رفته و..... 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
شوهر من خیلی من دوست داشت اصلا نمی‌گفت یا اینکه می‌گفت و رد میشد دیشب یهو شروع کرد همش از طلاق گفت

بگو باشه امروز ک زوده بزار برای فردا

هیچ زمان نترس چون هیچ غلطی نمیتونن بکن

ب پاش ک برسه ب پاتم میوفتن ک نری

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35