2777
2789
عنوان

وقتی فکرمیکنم حداقل بیست سال دیگه باید زندگی کنم غم وجودمو میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 37 پست
من نمیتونم برم وگرنه میرفتم خودمو خلاص میکردمتو ام بچه ها تو بزار برو همون بچه ها دوروز دیگه بزرگ می ...

نمیتونم دل بکنم ازشون

بهم میگه کاری کردی تو گوش بچه ها خوندی ازمن بدشون میاد گفتم وقتی تو جلوشون من کتک زدی همین میشن بازمیگه نه ذاتت بده فلانی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چطور تغییر بدم دیگه هیچ دلخوشی واسم نمونده چقدر نماز ودعامیخونم برای ذره ای آرامش بخدا که پیداش نمیک ...

افکارت رو تغییر بده ...فقط برا خودت زندگی کن .حرص کارهای شوهرت یا خانواده اش یا هرکسی که موجب ازار تو میسه نخور .من با بچه هام حالم خوبه .بیشترین وقتم رو هم با بچه هام میگذرونم ..با گل هام هم حالم خوبه ..با پرنده ها هم حالم خوبه .پس روزم رو با اونا میگذرونم ..نماز ودعا هم میخونم .ولی دیگه سعی نمکنم اون قد بخونم وبعدش از خدا انتظارم بالا بره تا اون چیزی که من میخام بشه .فقط خواسته ام رو میگم .بقیه اش رو سپردم به خودش ..خیای وقتا اون چیزی که من میخام نمیشه .ولی جالبه که دیگه ناراحت نیستم وپذیرفتم .که خدا خواسته واینطوری بهتره ..

سخت بود خیلی سخت بود .وخیلی زمان برد .اما شد . اینطوری بگم انگار مردم وزنده شدم ..تا به این سبک از زندگی کردن برسم 

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

افکارت رو تغییر بده ...فقط برا خودت زندگی کن .حرص کارهای شوهرت یا خانواده اش یا هرکسی که موجب ازار ت ...

اونقدر همه چیزو ازم گرفته که دلخوشی ندارم به غیراز بچه هام

وقتی میبینم بقیه چطور راحتن چقدر مستقلن چقدر صاحب اختیار همه چیزن دلم میسوزه 

شوهرم میگه چیکارنکردم برات یه حقوق دارم اونم هرماه میزنم به حسابت

حقوقی که من حق ندارم ازش یک ریال خرج کنم چه ب دردم میخوره زور میگه باید چادر بزنی یکساله درش آوردم نمیخوام اینقدر مجبورم کنه زورمیگه حتما باید هرهفته باهام بیای شهرستان درحالی ک پدرمادرش زنده نیستن 

من هرهفته باید برم خونه خواهر یا برادرش 

هیچ آرایش و آرایشگاه اینام ک نباید برم یکبار رفتم آرایشگاه محلمون بهم میگه آرایشگره رو دیدم با فلانی

زورگوهه 

اونقدر همه چیزو ازم گرفته که دلخوشی ندارم به غیراز بچه هاموقتی میبینم بقیه چطور راحتن چقدر مستقلن چق ...

برا ارامش خودت هم که شده شرایط زندگی خودت رو بازندگی بقیه مقایسه نکن ..میدونم. سخته ولی شدنیه ...خرف زدن من کمکی نمیکنه مگر اراده ی خودت ..اگه توانایی داری تغییر بده .اگه هم نه زندگی رو به خاطر شرایط بهتر زندگی بقیه برا خودت تلخ نکن ...

دارم فکرمیکنم چرامن باید اینقدر زجر بکشم مگر آدم نیستم مگه چیکارکردم

ببین منم هیچ وقت دلیل سختی های زندگیم رو نفهمیدم .وای دیگه برام مهم نیست .تا وقتی درگیر گذشته وسختی هایی که کشیدی نمیتونی افکارت رو تغییر بدی چون همه ی ذهن رو پر میکنه ونمیزاره تو در لحظه زندگی کنی . سختی هایی که کشیدی فقط ی تجربه است ی تجربه ی غمناک ..نمی دونم دیگه چطور بگم .ولی اول باید ذهن خودت رو از گذشته وافکاراینطوری پاکسازی کنی ...تا بتونی از چیزایی که داری لذت ببری ...شاید خیلی کم وناچیز باشه .ولی بهتره از همون کم وناچیز لذت ببری تا اینکه مرتب حرص نداشته هات رو بخوری ...برای نداشته ها تلاش کن ولی حرص وغصه نخور .چون اگه قرار به رسیدن به نداشته ها باشه حرص وغصه نیست بلکه فقط تلاش هست که میشه به نداشته ها رسید ...هیچ موقع سعی نکن دیگران به خصوص شوهر وخانواده اش رو تغییر بدی .چون غیر ممکنه .

ببین منم هیچ وقت دلیل سختی های زندگیم رو نفهمیدم .وای دیگه برام مهم نیست .تا وقتی درگیر گذشته وسختی ...

بله متوجه منظورت شدم در شرایط من حرف شما منطقی ترین حالت ممکنه 

ممنونم که وقت برام گذاشتی دلمو آروم کردی خدا تو سختی هات دلتو آروم کنه❤️