2777
2789
عنوان

چند قلم رایگان میدم به کسی که نیاز داره (مناسب برای فروش)

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 18 پست
سلام گلم من خراسان هستم اتفاقا یکی از دوستامم نیاز داره خیلی شوهرش اعتیاد داره دنبال کاره خواستی بفر ...

سلام عزیزم درخواست دوستی میدم آدرس بدین براتون ارسال میکنم

زندگیم به رکود رسیده هر چی دست و پا می زنم بیشتر تو مشکلات غرق میشم میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی 🥺 انشاءالله هر چی از خدا میخوای خدا بهت بده🌹🌹
سلام عزیزم درخواست دوستی میدم آدرس بدین براتون ارسال میکنم

من بهتون درخواست دادم عزیزم  اون خودش تو فضای مجازی نیست من از طرف شما به دستش میرسونم خدا خیرتون بده ان شاءالله 

توهمون آخرین کسی هستی که بودنت جبرانِ تمومِ نبودناست‌ جبران‌ِ تموم‌ِ بی‌انصافیا‌ ؛جبرانِ تمومِ شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردنُ درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسر مهربونم ❤️

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم چرا خرید کردی آوردی پیش خودت هر کی سفارش داشت از فروشنده سفارش میدادی میفرستاد براش

کرم نیست عزیزم داروگیاهیه باید کلی بخری تا برات سود داشته باشه🤦ممنونم اومدی خدا خیرت بده این دوستمون میگه خراسانیه و کسی رو می شناسه ان شاء الله هر چی از خدا میخوای خدا بهت بده😘😘😘

زندگیم به رکود رسیده هر چی دست و پا می زنم بیشتر تو مشکلات غرق میشم میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی 🥺 انشاءالله هر چی از خدا میخوای خدا بهت بده🌹🌹
من بهتون درخواست دادم عزیزم اون خودش تو فضای مجازی نیست من از طرف شما به دستش میرسونم خدا خیرتون بد ...

عزیزم بیان پیوی🌹🌹🌹🌹