ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
البته بستگی داره مثلا شاید بر اثر نور آفتاب تیره شده باشی
که اول از همه باید ضد آفتاب استفاده کنی بعد در کنارش روتین مناسب پوست خودت
خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس من نسبت به تو رو به تصویر میکشه ؛ " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار تویی /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
مشکل هورمونی دارم.هورمون مردانه ام رفته بالا .ممکنه بخاطر این باشه؟
شاید ولی با برسی بهش خوب میشه
من خودم ماسک آرد نون رو با آب یا گلاب در حدی که غلظ شه پیشنهاد میدم هفته یبار بزن
میکنه بلور
با بخور کردن انگار کرم سفیده کننده زدی
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
کرم وی آی پی از ایناس که دستسازه؟ کرمای دستساز معمولا کورتون و هیدروکینون داره که پوستت رو خیلی داغ ...
اره عزیزم.من بلوچستانم.واین کرم وی ای پی بیشتر اینجا درست میشه .خیلی هارو دیدم زدن مثل برف سفیدن و صورتشون صافه ولی میترسم دائمی نباشه تاثیرش و یا پوستم خرابشه
آرد گندم رو با آب قاطی کنم بزنم صورتم؟چقدر بمونه؟همونجور که ماسک رو صورتمه بخور بدم؟
تا وقتی که خشک شد حدود نیم ساعت
نههههه این کارو کنی که کثافت کاری میشه
اول بخور کن که پاکسازی کامل بشه بعد اون ارد رو بزن منافذ صورتت
بسته بشه بعدم با آب خنک بشور