2777
2789

من مرگ دوست دارم ولی وقتی یاد عذاب قبر می افتم خیلی می ترسم جوری که انگار احساس میکنم قبلا عذاب قبر کشیدم از قیامت هم میترسم از اینکه خدا تنهام بزاره 

نمی دونم دلیلش چیه ولی انگار می‌دونم  چه احساسی توی قبر بزارنت 😭😭

یعنی من خیلی ادم بدیم که اینا رو حس میکنم؟

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

تو آدم خوبی هستی که به فکر اون دنیاتی.... 

مومن اگه اعمالش خوب باشه حق ناس نداشته باشه مرگ براش شیرینه

سلام بچه ها هر کسی امضامو میبینه میشه برای شفای بابای سرطانیم دعا کنه. روزگار سختی داریم😞

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تو آدم خوبی هستی که به فکر اون دنیاتی.... مومن اگه اعمالش خوب باشه حق ناس نداشته باشه مرگ براش شیرین ...

خیلی میترسم حق الناس به گردنم نباشه 

اولی حق الناس دوم اینکه نتونم بگم دینم اسلام 

احساس عذاب قبر بهم دست میده خیلی نگرانم 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

نه اتفاقا ادم خوبی هستید که به اینها فکر میکنید چون ادمای بعد اصلا مغزشون سمت این چیزها نمیره

چطور میتونن من که میترسم خیلیی ادم بدی باشم خدا ازم راضی نباشه خیلی میترسم

چطور میتونن من که میترسم خیلیی ادم بدی باشم خدا ازم راضی نباشه خیلی میترسم

هممون زبونمون بسته میشه ولی ائمه تنها نمیزارن.... 

خدا هم مهربونه🌹

سلام بچه ها هر کسی امضامو میبینه میشه برای شفای بابای سرطانیم دعا کنه. روزگار سختی داریم😞

هممون زبونمون بسته میشه ولی ائمه تنها نمیزارن.... خدا هم مهربونه🌹

خدا ببخشمون

نه اتفاقا ادم خوبی هستید که به اینها فکر میکنید چون ادمای بعد اصلا مغزشون سمت این چیزها نمیره

هر چیزی افراط و تفریط ش خوب نیس یاد مرگ خوبه ولی زیادی که باعث بشه ترس داشته باشی و زندگی مختل بشه خوب نیس تا کسی هم خودش نمیره نره اون دنیا نمیدونه چه خبر هس ولی خدا خودش گفته اگه خواستین بدونین مرگ  چجوری هس همین زمانی که خواب هستین نزدیکترین حالت به مرگ هست مثل یه خواب میمونه 

همه راضی از کشف رازی... 

هر چیزی افراط و تفریط ش خوب نیس یاد مرگ خوبه ولی زیادی که باعث بشه ترس داشته باشی و زندگی مختل بشه خ ...

من از مرگ نمی ترسم از عذاب قبر میترسم از کارهای خودمم 

من عاشق مرگم 

من از مرگ نمی ترسم از عذاب قبر میترسم از کارهای خودمم من عاشق مرگم

حال ما نفهمیدیم میترسی یا عاشقشی 

عذاب قبر چیزی هس که از بچگی برا اینکه مارو بترسونن با این مارو گول زدن که گناه نکنیم وگرنه خدایی که انقد ارحم الراحمین هست و زمانی که میمیریم و هیشکی کنارمون نیس و تنهاییم خدا اون موقع میاد مارو عذاب میکنه اصلا با هیچ عقل و منطقی جور در نمیاد 

همه راضی از کشف رازی... 

حال ما نفهمیدیم میترسی یا عاشقشی عذاب قبر چیزی هس که از بچگی برا اینکه مارو بترسونن با این مارو گول ...

مرگ دوست دارم ولی از یک طرف دیگه هم برا عذاب قبر ناراحتم 

مرگ دوست دارم ولی از یک طرف دیگه هم برا عذاب قبر ناراحتم

نترس خدا بزرگتر از اونی هس که بخاد کسیو عذاب کنه 

تا میتونی زندگی کن شاد باش کمک کن ببخش بقیش به خدا بسپار چون بقیش دیگه دست ما نیس پس برا چیزی که دست ما نیس نگران نباش

همه راضی از کشف رازی... 

نترس خدا بزرگتر از اونی هس که بخاد کسیو عذاب کنه تا میتونی زندگی کن شاد باش کمک کن ببخش بقیش به خدا ...

ممنون 

راستی امضاتون  جالب بود