2777
2789
عنوان

اگه فکر میکنی زشتی بدون

266 بازدید | 16 پست

اگه فکر میکنی زشتی بدون تو ترکیبی از هزاااران ژن مختلفی هستی که عاشق هم شدن✨🫂نسل تو هنوز ادامه داره پس گذشته ای هم داشته چهره تو هزاااران داستان نگفته عاشقانه هست🎀

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بیشتر ببینید
زیبا بود اما من همچنان زشتم🦖

نیستی فقط جزو  استاندارد هایی که آدم ها تعین کردن نیستی اگر استاندارد زیبایی جور دیگه ای بود تو بهترین بودی

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نیستی فقط جزو استاندارد هایی که آدم ها تعین کردن نیستی اگر استاندارد زیبایی جور دیگه ای بود تو بهتر ...

نمیدونم شاید اینطوری باشه..

شایدم فقط مشکل اعتماد به نفس منه میدونی..

کاشکی میتوانستم به درستی تو را در آغوش بگیرم.

نیستی فقط جزو استاندارد هایی که آدم ها تعین کردن نیستی اگر استاندارد زیبایی جور دیگه ای بود تو بهتر ...

دقیقااااا 

کی تعیین میکنه ک کی زشته کی زیبا؟؟؟

اصن ببین تو گزشته سوگولی های  قاجار جز زیباترین زنان اون زمان بودن

الان چی؟

همش بخاطر رسانه س

وگرنه همه ی ما زیبایییم

کاربری دوستمه . و الان برای منهه

چه قشنگ بود🌱 راست میگی

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆

بیشتر ببینید