خیلی تنهام به هیچ کسی اعتماد ندارم..حوصله کسی رو ندارم هیچ وقت فک نمیکردم طلاق انقد تو زندگیم تاثیر منفی بزاره همه ی اینا به کنار آدم های منفی وحسود اطرافم زیاده ...چیکار کنم بتونم خوشحال باشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
او خداوندِ ناممکن هاست در حالی که تو بر ناممکن گریه می کنی؟
هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبکی عَلَی المُمکن؟
تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
البته طبق نظر دوستان ،در وهله اول باید خودت بخودت کمک کنی ، سفر ، رفت و آمد ، پیدا کردن دوستای اجتماعی ، حضور در جاهای تفریحی ، کار کردن و سرگرم شدن ، و در کنارش دور شدن از هر کس که باعث یادآوری روزهای بد و تلخ گذشته میشن ، فرار از تنهایی ، فکر نکردن به زندگی قبل و شکستاش ، مخصوصا نرفتن به مکانهایی که ازش خاطرات دو نفره داشتی
🔺من مرد هستم🔻 حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن