2777
2789
اگه اینارو رعایت نمیکنی و قران میخونی برا همسرت سوال چرا قران میخونی؟شاید بگی مگه همه کاملن دقیقا مش ...

برای بقیه مسخره بیاد یا نیاد مهم نیست، خدا گفته بخون

اتفاقا فلسفه نماز همینه که خدا میفرماید

«ان الصلوه تنهی عن الفحشا و المنکر»

چند نفر رفتند پیش پیامبر(ص) گفتند جوانی هست خیلی گناهکاره

پیامبر(ص) پرسیدند نماز میخونه؟ گفتند بله

پیامبر(ص) فرمودند پس همون نماز او رو اصلاح میکنه

شما خیلی صفر و صدی نگاه کردی، در حالیکه دین به این شکل نگاه نکرده

دین نگفته اگر نماز بخونی عبادت کنی اما ایراد داشته باشی مردم حق دارن بهت بگن ریاکار یا مسخرت کنند یا با طعنه کنایه حرف بزنند. نماز واجب هر مسلمانی هست 

و‌ واجب ترین واجباته. 

چه اونی که بنده خوبیه بقیه واجباتو محرمات رو رعایت میکنه باید بخونه، چه اونی که حالا گناهی هم داره اونم باید بخونه، اتفاقا همین نمازه که باعث میشه گناهانشو ترک کنه. این کلام خداست. 

استارتر عزیز شما صبر کنید، خدا فرموده از صبر و نماز یاری بگیرید. از ظعنه هاشون ناراحت نشید ان شاالله خدا دلشونو نرم کنه

زیارت اگر تونستید زیاد برید

نتونستید زیارت شهدا برید

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اگه اینارو رعایت نمیکنی و قران میخونی برا همسرت سوال چرا قران میخونی؟شاید بگی مگه همه کاملن دقیقا مش ...

چه دیدگاه اشتباهی هیچکدوم ما انسانها معصوم که نیستیم گناه و خطا نکنیم پس طبق دیدگاه شما هر کس هر خطا و گناهی ازش سر زد کلا باید نماز و قرآن رو کنار بذاره ؟ این دیدگاه کلا آدمو از مسلمونی و حتی انسانیت زده میکنه مثل اینکه یکی دزدی کنه بعد بگه خب من که دزدی کردم پس برم قتلم بکنم