2777
2789
عنوان

کمک بخونین لطفا اکه بیدارید

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 48 پست
پس تو بی محلی کن وقتی ۳ صب میگن بگو اوا من خستم خیلی نون هست میخواین بیارم؟ با ادمای پرو باید پرو با ...

خب بهم مرده گف شما برین بخابین من خودم درست میکنم منم راستش خیلی حساسم ب وسایلام.گقنم بگین چندتا میخاین درست کنم انقدر اصرار و پا فشاری کزد ک نه خودمون درست میکنیم.من نمیتونم برم تو اتاق ک اونا با بچه هاشون بریزن بپاشن هزچی میگم جای چیزی بلد نیستین میگن پیدا میکنیم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه روزه نمیگیزن گفتن گشنه ایم

😐😐😐چقد صبرت زیاده

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

اول زندگی ادم بااخلافای همسرش اشنا نیستبعد کم کم باید بهش یاد داد با کی رفت امد کنه. بعدا باهاش حرف ...

اصلا قبول دار نمیشه اصلا بهم میگه تو مشکل داری همه همینن همه خوشحال میشن مهمون بیاد براشون 

خب بهم مرده گف شما برین بخابین من خودم درست میکنم منم راستش خیلی حساسم ب وسایلام.گقنم بگین چندتا میخ ...

بگو نه راحت ترم خودم درست کنم براتون حالا اگه مجبورم شدی درست کنی بعد بگو اذیت نمیشین اخر شب چیزی میخورین؟ منکه معدم اذیت میشه😂

بگو نه راحت ترم خودم درست کنم براتون حالا اگه مجبورم شدی درست کنی بعد بگو اذیت نمیشین اخر شب چیزی می ...

چ‌چبزای خوبی یادم دادی ایول.

چیکار کنم زود برن تو اتاقشون چی‌بگم