2777
2789
عنوان

کوردا عزیز میشه ی لحظه بیاید

253 بازدید | 32 پست

کوردا در زمان دوستی با جنس مخالف،همدیگرو نامزد هم میدونن

یعنی تلاش میکنن ک آخرش وصلت انجام بشه یا براشون مهم نیس

آخه ما ترکا با کسی آشنا می‌شویم حرف ازدواج نمی‌زنیم اما من با ی پسره کورد آشنا شدم سریع حرف  ازدواج زد میخوام ببینم همه کوردا این طورین یا اصلا این پسره داره منو بازی میده؟

دوستم رلش کرده بعد یارو اینو کاملااااا زنش میدونه حتی براش گوشواره ی طلا خریده میگه برکت داره برامون

دل تو امروزیه قصه ی دوست داشتن باور نداره ، دل من قدیمه عاشق عشقیه که آخر نداره! ، روزگاری  ادما مثل فرشته پاک بودن ، دلا اون روزا برای هم دیگه هلاک بودن ، دل تو امروزیه گل های کاغذی میخواد دل من قدیمه این گلارو دیده تو خواب

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا هیچ ربطی به قومیت نداره ...وقتی عقد کردین یا صیغه خوندن براتون اون وقت نامزد هم به حساب میاین ...

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

اومده میگ بخورماصلا حالم بد شد احساس میکنم قصد بدی داره

خب مشخصه دیگه چرا خودتو فریب میدی

داره ازت سواستفاده می‌کنه شما یه لنگه ب هوا فا.ل میندازی ببینی میاد بگیرتت یا نه 

بخدا مجرد موندن شرف داره به ازدواج با این الدنگا