2777
2789

حدود۲۰میلیون یکی دوسال پیش ازصرافی آنلاین خریده بودم رو۲۰هزارتاالان تقریبا۱۰۰میلیونه اگه بمیرم چی میشه کسی نمیتونه برداشت کنه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطوری میشه خرید؟؟؟انشاالله ۱۲۰سال عمرمیکنی این حرفاچیه

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
بیشتر ببینید
حالااگه مردم چی میشه تکلیفش🤣

نحوه ی  خریدوثبت نام رومیگی کدوم سایته معتبره ؟؟؟؟

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
بیشتر ببینید

یعنی بیت کویین ۵برابرشده 

بیشتر ببینید
نحوه ی خریدوثبت نام رومیگی کدوم سایته معتبره ؟؟؟؟

من صرافی تبدیل ودارم دانلودش کن رمزوعبوروکدملی واینا احرازهویت میشی بعدم ارزمیخری باپول حساب بانکیت دیگه کاری نداره که