2777
2789
عنوان

خواستگارمو رد کردم پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 38 پست
والا چی بگم الان دولت کرده ۱۴ تا فک کنم از ۱۴ تا به بالا تو باید مالیات بابت ثبتش بدی اونجور که تو ا ...

نبابا چرته دولت گو خورده برا حقی که ندادن هم باید مالیات بدیم😂

اعتماد از دست رفته مثل کاغذ مچاله شده دیگه به حالت قبل برنمیگرده :)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فقط منم که فکر می‌کنم برای ازدواج باید واقعا عاشق بشی؟بنظرم با کسی که آدم تردید می‌کنه برای انتخابش ...

خیلی قشنگ گفتی

دقیقا همینطوره

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸

یادمه اون زمان که میخواستن مهریه منو تعیین کنن 

منو پامو تو یه کفش کرده بودم که میخوام ۱۴ تا باشه 

هیچی دیگه مامان بابام نزاشتنو به حرف من گوش ندادن 🤣💔

و مهریه ام شد ۱۰۰ تا 

خودتو دوس داشته باش❤️
حالا انگار ما صد تا سکه داریم هفته ای یدونه دریافتی داریم

هیشکی دریافت نمیکنه خدایی نکرده وقت جدایی به درد میخوره مرده حواسش جمع میشه خطا نکنه البته که مهریه هدیه ست حق زنه

من وقتی از نبودنا و نشدنا و تردیدای زندگیم دلم میگیره هیچ جمله ای مثل این جمله حالمو خوب و خیالمو را ...

من خودم خیلی به این جمله اعتقاد دارم ولی بعضی وقتا سرنوشت دست خود ادمه به سرنوشت پا بزنی بگی قسمت نبود اینم درست نیست قسمتو ادم خودش میسازه