2777
2789
عنوان

چقدددد تاپیک طلاق زیاد شده و همینطور خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 72 پست
این که اون خانوم مقصر درست ولی اون آقا چی

مردا ک ذاتشون مشخصه بدشون نمیاد 

ولی اگه زن رو نده مرد هیچ غلطی نمیتونه بکنه

من خودم بارها خیانت دیدم و شوهرمو همیشه مقصر میدونم

ولی گاهی میگم خب اون خانوم ک میدونست من همسرشم و متاهله چرا باهاش اوکی شد ؟! اگه زن نخواد ک مرد نمیتونه

‏آدما به اندازه شعورشون حرفاتو میفهمن و‌ برداشت می کنن چیزی برای کسی توضیح نده!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه توافق نمیکنه که نمیکنه نه دوسم داره نه تمومش میکنه منم مهریم رو گذاشتم اجرا طلاق از طرف خودم درخو ...

حق طلاق داری؟مگه زن میتونه جز درمواردی درخواست طلاق کنه؟

ببخشید میپرسم دختری هنوز

نامزدی ما سر دخالت خالش و مادرو خواهرش دختر خالش یعنی به حرف همه گوش میدادم جز من میومد خونه مادرشو ...

اون اقا متاسفانه درکی از ازدواج و همسر بودن نداشت اگه داشت اینجوری نمیشد 

واقعا راست میگن دخترا

پسرا پرنسس شدن!

بچه ننه و خاله زنک و دهن بین و حرف ببر بیار شدن

اخی عزیزم انشاالله مشکلت حل شه ولی اگه قبل ازدواج شناخت کافی باشه کار ب اینجاها نمیکشه

اون موقع ۱۵سالم بود و ۶ماه در ارتباط بودیم چون محیطمون کوچیکه فهمیدم اشتباهه این آدم ولی عقل الانو نداشتم 

حق طلاق داری؟مگه زن میتونه جز درمواردی درخواست طلاق کنه؟ببخشید میپرسم دختری هنوز

بله آره میشه عسر و حرج فک کنم شروط ضمن عقد با اونا میشه میدنید دیگه قاضی پرونده هم خسته شده صدرصد طلاق صادر میکنه 

مهار کردن خانواده خودت که راحتهخانواده ایشون اگه منظورته یکم سیاست وصبوری میخادمهم اینه همو دوس داشت ...

عشقم تو یه تاپیک توضیح کامل دادم اگه بخونی مغزت سوت میکشه خانواده من وحشتناکن 

ازدواجمم زوری بود ولی ب هرحال همو دوس داریم مخصوصا شوهرم برام کوتاهی نمیکنه

درکل بگم مخالف ازدواجم چون دوره و زمونه خراب شده و ازدواجا همه دوروزه 

اما حالا ک ازدواج کردم ترجیح میدم ادامه بدم چون شوهرم خوبه و همیشه نیمه پر لیوانو میبینم

اون اقا متاسفانه درکی از ازدواج و همسر بودن نداشت اگه داشت اینجوری نمیشد واقعا راست میگن دختراپسرا پ ...

حالا قبولم نمیکنن مقصرند بعضیا که ازم میپرسن دلیلشو یا بد نگام میکنن دلم میخواد خفشون کنم

اون موقع ۱۵سالم بود و ۶ماه در ارتباط بودیم چون محیطمون کوچیکه فهمیدم اشتباهه این آدم ولی عقل الانو ن ...

درسته واسه همین همیشه میگم ازدواج یه تایمی داره ک بستگی ب عقل خود ادم داره و ب سن و سال ربطی نداره

من خودم همیشه میگم هنوزم بچه ام و امادگی ازدواجو نداشتم

وقتش برسه خود ادم میفهمه کی انادگیشو داره

ازدواج اجبار نیس اینو باید همه بدونن

یه انتخابه ک باید ب وقتش انجام بشه چون بحث تشکیل یه خانوادس و اینده اون خانواده و بچه ها

سلامت روح و روان بچه ها هم باید درنظر گرفت ک نسل های بعدی اسیب نبینن

من خودم تو یه خانواده ی وحشتناک ب دنیا اومدم ک مدام در تنش بودیم و هزاران مشکل برام پیش اومد 

نمیبخشم پدر و مادرمو تا روز قیامت

مردا ک ذاتشون مشخصه بدشون نمیاد ولی اگه زن رو نده مرد هیچ غلطی نمیتونه بکنهمن خودم بارها خیانت دیدم ...

ببین اول اینکه متاسفم بابت خیانت همسرت 

ولی مطمئنی اون خانوم میدونست که شما هستی مطمئنی که همسرت اون خانوم گول نزده (من اصلا از اون خانوم طرفداری نمیکنم) فقط میگم کسی که خیانت میکنه مقصره نه اون کسی که باهاش خیانت شده

زندگی ادامه دارد...

حالا قبولم نمیکنن مقصرند بعضیا که ازم میپرسن دلیلشو یا بد نگام میکنن دلم میخواد خفشون کنم

عزیزم این اصله وقتی دو طرف جدا میشن خانواده ها طرف مقابلو مقصر میدونن و بد و بیراه میگن ک مثلا بگن مقصر عروسمون بوده ما نبودیم پسر ما خوب بوده! 

از بی سوادی و بیشعوری میاد دیگه 

من خودم همیشه طرف حقم و حرف حق رو قبول دارم چ ب ضررم باشه چ ب سودم

درسته واسه همین همیشه میگم ازدواج یه تایمی داره ک بستگی ب عقل خود ادم داره و ب سن و سال ربطی ندارهمن ...

اخی بمیرم برات عزیزم من خانوادم پشتم بودن و زود خودمو نجات دادم از دست اون خانواده سمی ولی بازم مثل یه آدم زخمی هستی همیشه هرچی بشه جای اون زخمه سریع درد میگیره کاش از اول نبود 

عشقم تو یه تاپیک توضیح کامل دادم اگه بخونی مغزت سوت میکشه خانواده من وحشتناکن ازدواجمم زوری بود ولی ...

خوندم ،حرفی ندارم موندم چی بگم...انشاالله خدا به آبرو بندگان خاص درگاهش آرامش رو به همه زندگیها وزندگی شمام بده،خدا رو شکر که کمر همت بستی که قوی باشی ومبارزه کنی موفق هم میشی