2777
2789

ما رابطمون خیلی خیلی خوب بود یعنی حتی بهتر از رابطه با خواهرم ۵ ساله یه بار نشده بود با هم بحث کنیم همه حسودی رابطه مارو میکردن.. حالا اینا یه بار ب ما زنک زدن ک بیاید بریم مسافرت خواهر شوهرم گفت برادر شوهرم ماشین میاره واسه شما هم جا هست بیاید ما هم سواری نداشتیم قبول کردیم و رفتیم خیلی هم خوش گذشت بعد حالا اینا دوباره ب ما پیشنهاد دادن ک بریم مسافرت عید ما هم قبول کردیم حالا واسه شوهر من کاری پیش اومد یک روز عقب افتاد مسافرتمون قرار بود فردا صبح راه بیفتیم رفتیم نشستیم ک ببینیم چند چندیم چقدر باید دونگ بزاریم و ...یهو خواهر شوهرم برگشت گفت دونگ هاتون بریزید بریم روغن های ماشین رو عوض کنیم شوهرم ب شوخی گفت چ ربطی به دونگ ها داره برید عوض کنید خواهر شوهرم یهو رو کرد به شوهرش گفت بابا خودت بگو دیگه من چ می‌دونم روغن ماشین چیه و ... شوهرش شروع کرد به تعریف کردن ک آره ما داریم دست جمعی میریم مایی که ماشین میاریم باید دونک کم تری بدیم جریمه و لنت ماشین و عوارضی و بنزین و ... باید لحاظ بشه 😐😐شاید ماشین خراب شد و فلان شد و ..‌می‌گفت اگه قرار باشه شما ۱ میلیون بزارید من و داداشم ک ماشین میاریم ۵۰۰ میزاریم شوهر منم یهو پاشد برگشت گفت من بی شعور نیستم ک عوارضی و بنزین و خودم حالیمه و شما دارید منت میزنید شاید رفتیم سر کوچه موتور ماشین شما خراب شد 

اومدیم خونه شوهرم برگشت گفت ما نمی‌ریم با اینا حالا این وسط مادر شوهرم چقدر خوشحال شده بود که ما نمییریم این وسط نگو خاهر شوهرم و شوهرش بحثشون شده بود و کلا مسافرتشون بهم ریخته بود اینجای کار چقدر مادر شوهرم ضد حال خورد 😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه بعد دو روز مادر شوهرم و دخترش و دامادش پا شدن رفتم یه جای دیگه مسافرت قرار بود بریم چالوس برنامه ها کلا بهم خود و رفتن سفر به روزه زیارتی ما هم با پسردایی شوهرم رفتیم چالوس حالا این خانوم واسه من قیافه گرفته منم دیدم این قیافه گرفته از این بدتر رفتم تو قیافه اصلا ب حرف نگزفتمش

بابا خسیس بازی در نیارید ی میلیون دیگ پولی نیس

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
بیشتر ببینید

حق با شوهرته

ما‌هم پارسال رفتیم با ی ماشین همسرم باک بنزین حساب کرد دیگه ربطی ب دنگ نداشت

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰تاریخ ۷/۳/۴۰۴ وزن ۷۸... وزن هدف ۶۸

اگه دفعه قبل تو هزینه بنزین و عوارض مشارکت کردید خیلی بد گفتن بهتون من باشم صدسال روم نمیشه اینارو بگم به کسی😐😐

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

دنگ برابر باید میدادین و هزینه روغن موتور و بنزین روهم شراکتی میدادین.چون مصزفی هست

روغن موتور ک با ی سفر خراب نمیشه!

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰تاریخ ۷/۳/۴۰۴ وزن ۷۸... وزن هدف ۶۸