2777
2789
عنوان

حس میکنم دل دختر عمم پیش برادرمه 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 24305 بازدید | 323 پست

حالا اگه داداشش عاشق دختر عمش میشد که میگفتین هوله😒🤣💔هعی روزگار

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

اگه دختر خوبیه خب چرا به چشم یه کیس ازدواج برای برادرت مطرحش نمیکنی؟ گاهی لازمه واسه پسرا خوبیای یه دختر رو بگی تا توجشون رو جلب کنی. پسرا وقتی دوزاریشون میوفته که دختری خواستگار پیدا کنه . 

مولاست حسین.... آقاست حسین ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اشتباه فکر می‌کنی داداشت اصلا بلد نیست انتخاب کنه وگرنه سرخود تو سن پایین نمی‌رفت زنی که جدا شده بگیره بعدم طلاقش بده شوهرعمت به این آدم دختر بده نیست دختر عمت هم اگه خواستگار ردمیکنه عمرا زن این آدم بشه اینو قبول کنه در بیس تا خونه برید نوزده تاش اصلا نمی‌ذارن برید خواستگاری دخترشون چه برسه زن بدن 

داداشت هم نمی‌خواد زن بگیره بیشتر دنبال هوا هوس هست شمام تو ازدواجش دخالت نکن به هیچ وجه 

میگم داداشت مهربون به نظر میرسه معلومه اگه زن بگیره زن دوسته و خیانت نمیکنه به زنش با یکی میسازه از ...

برادرش یک بار زن مطلقه رفته سر خود گرفته اقلا تو بیس دو سالگی بعدم طلاق داده  اگه نظر میدید کامل بخونید استارتر چی نوشته 

میفهمم. بعدا ممکنه سخت بشه. الان تایپ اون دختر هم زیاده. ساکت و مودب و درونگرا. باید بره با تایپ خود ...

نه اتفاقا ترکیب درونگرا با برونگرا خیلیم خوبه منو پارتنرم همچینیم اون شوخ اجتماعی مجلس گرم کن من خیلی ساکتم تو جمعی که دوستای خودم نیستن 

اسی داداشت و دختر عمت چند سالشونه 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بیشتر ببینید
ممنونم عزیزم میترسم دختر بیچاره سال‌های عمرشو بخاطر این موضوع هدر بده

از داداشت بپرس بگو چ حسی داری بهش بگو فک میکنی که اون میخوادش

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره