2777
2789

تنها دلخوشیم مادربزرگم بود و تنها چیزی بود که تو این دنیا برام مونده بود حدود یه سال پیش فوت شد هنوز باورم نشده هنوز میخوام پاشم برم خونش براش خوراکی که دوست داره ببرم و ببنم که چقد ذوق میکنه و میخواستم براش کادو بگیرم ببرم میخواستم از اون شیرینی که دوست داشت براش بخرم ببرم ولی نیست واقعا نیستو و خاطره هایی که میاد تو ذهنم هر چند وقت یه بار نابودم میکنه هضمش سخته😭

من مادر بزرگم روز اول عید امسال فوت شد .با تمام وجود درکت می‌کنم خیلی دلتنگشم وقتی فک میکنم دیگه بعد از این چراغ اون خونه خاموشه و بعد یه مدت اون خونه تقسیم میشه و دیگه نیست دلم میترکه .اون خونه قدیمی که توش پر از آرامش بود حالا خالیه بی بی توش نیست

💖

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من مادربزرگم ۱۰ اسفند امسال فوت شد با اینکه اصلا باهم صمیمی نبودیم ولی وقتی وارد خونشون میشم وقتی قرآنشونو میبینم وقتی اپن مبلیو میبینم که همیشه روش مینشستن واقعا باورش برام سخته باورم نمیشه

دقیقا یه ماه پیشش حالشون کامل خوب بود طوری که شب قبلش بهم میگفتن بی بی عید امسال نیست باورم نمیشد همیشه حسرتش رو‌ دلمه اینکه با مامانبزرگم راحت باشم خونشون برام بهترین جای جهان باشه ولی خب نشد 

خدا رحمتشون کنه صبور باش براشون قرآن بخون آرومت میکنه