2777
2789
عنوان

خانم های مجرد بالای سی و پنج سال از ازدواجتون مث من ناامید شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 67 پست

نماز جعفر بخونین دوتا دورکعت بشه 4 رکعت بعدش 300 بار تسبیحات اربعه بخونین سبحان الله والحمدلله ولا آله الا الله والله اکبر. بینش حرف بزنید. روش مفاتیح سخته این روش هم معجزه میکنه شرط‌ داره ترک گناه ومداومت از یک روز تا یکسال بخونید. تو سایت خیلی ها میان ساعتها اینجا حرف میزنن تاپیک میزنن بش میگم برو نماز 20 دقیقه بخون برا خوشبختیت برا خودت میگه حال ندارم تنبلی میکنم کسی، که برا خوشبختی خود‌ش 20 دقیقه زمان نمیذاره بعذ میاد کلی اینجا میگه من بختم بسته است. عزیزم منظورم شما نیستی گلم بدت نیاد خیلی ها میان ازدواج میخوان بشون یاد میدم یکی میگه حال ندارم یکی میگه دوست پسر دارم میرم باش آخه عزیزم دوست پسر یعنی فعل حرام توقع داره کار حرام بکنه خدا هم یه پرنس براش بفرسته اون یکی میگه حال ندارم تو برام بخون میگم تو که حال نداری 20 دقیقه برا خودت زمان بگذاری چطور میخای مسولیت زنذگی قبول کنی نمیدونم بچه ها توقع ‌شون از ازدواج چیه لباس سفید وبزن بکوب همین؟؟ بعدم خدا میگه مردان پاک برای زنان پاک هستن کسی که رابطه غیر شرعی داره خود‌ش کارما داره حالا میان میگن اونا که دوست پسر دارن ازدوذج میکنن بله ممکنه ازدواج کنن ولی آیا تا آخر خوشبخت هستن؟ عاقبت بخیری با هم پیر ‌شدن مهمه. من رو حساب انسانیت میام یاد میدم وقت میذارم تو هر تاپیک که مال ازدواجه ولی خوب وقتی َطرف خودش برا ازدواجش تلاش نمیکنه چه میشه کرد سایت آدم حوا سایت تبیان واون احیاگران سنت نبوی تهران اصفهان همه مجوز دارن مطمئن هستن ثبت نام کنید بچه های تهران موسسه خانم مقدم هم هست که تهران کرج فعالیت داره خیلی هم معتبره 20 سال بیشتره کار می‌کنه تلویزیون هم دعوتش، کردن من خودم با موسسه ارتباط دارم برید ثبت نام کنید گذشته هم اگه کاری کردید توبه کنید موسسات خیریه سر بزنید کار خیر کنید اگه کارمای اجدادی داره پاک بشه یتیم خونه ها سالمندان معلولین برید بشون کمک کنید بشون محبت کنید غذا بدین تا دعای اونا معجزه کنه والله نماز خودش آرامش دهنده است وقتم نمیخاد به هرکی میگم حال نداره چطور میخاد فردا ازدواج کنه ازدواج فقط شیرینی نداره کلی مسولیت فداکاری تلاش میخاد دختره 15 ساله میگه شوهر میخام بعد میره دوست پسر میگیره بشم راهنمایی کنی گوش نمیده خدا همه را عاقبت بخیر کنه 

نماز جعفر بخونین دوتا دورکعت بشه 4 رکعت بعدش 300 بار تسبیحات اربعه بخونین سبحان الله والحمدلله ولا آ ...

اسم موسسه خانم مقدم‌ چیه

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ممنون عزیزم حرفات خیلی حالمو خوب کرد ان شاالله حاجت روا بشی

عزیزم اگه تهران هستی موسسه خانم مقدم هست معتبره 20 ساله دارن کار میکن تهران کرج هست. بشون زنگ می‌زنید گویا برنامه بله را باید ثبت نام کنید وهزینه هم قبلا مجانی بود الان نمیدونم. سایت آدم حوا. سایت تبیان که همدم هم داره همدم سایت تبیان. همسان گزینی تبیان هم چندتا شهر.هست. احیاگران سنت نبوی هم تهران اصفهان داره شما اینا را ثبت نام کن همه رایگان هست وهمه هم مجوز داره زیر نظر دولته. نماز هم بخون ترک گناه هم بگیر نماز هم هرروز بخون آسونه خیبلی. جور. میشه. سعی کن کار خیر هم بتونی انجام بدی یتیم خونه شهرتون برید آسایشگاه سالمندان که چشمشون به در هست تنها هستن کسی بشون سر بزنه آسایشگاه معلولین برید یتیم خونه ها برید خیلی اینجاها نیرو داوطلب میخاند به بچه های یتیم غذا بدی محبت کنی بغلشون کنی تو نظافت اونجا به پرسنل کمک کنید واقعا دعای اینا گره گشاست اینجا بود همین سایت یه خانم میگفت دوستش سنش دیگه خیلی بالا بود خودش را وقف کار خیر می‌کرد همینجاها میرفت یتیم خونه اینا هفته ای یه بار ماهی چند بار میرفت یکی از مدیر عامل هایی که هزینه اون موسسه را تامین می‌کرد خیر بود این خانم را میبینه عاشقش، میشه باش، ازدواج میکنه بسیار مرد خوب ثروتمند هم بوده مجرد هم بوده گفت دعای بچه های یتیم اونو خوشبخت کرد دوست خودم من تهرانی بود نماز نمیخوند ولی میرفت ماهی چند بار خانه سالمندان اونها را حمام می‌کرد بشون محبت می‌کرد غذا میداد نمازم بلد نبود بخونه حتی با یک مرد واقعا آقا واقعا فرشته ثروتمند وتاجر ازدواج کرد میگفت تو خواب نمیدیدم این ازدواج میدونم دعای اون پیرزنهای تنهای سالمندان منو خوشبخت کرد 

اسم موسسه خانم مقدم‌ چیه

عزیزم نمیدونم بزن گوگل میاره بزن خانم مقدم معرف ازدواج میاره. بعدم تبیان هم هست رایگانه تهران یکی از بچه های ما تو تبیان با یک کارخونه دار ازدوذج کرد. همدم سایت تبیان هم برنامه اش هست. همدل نه هان. دو همدم هم نه. دو همدم وهمدل مال دوستی وصیغه هست مراقب باش. فقط سایت تبیان بزن سایت تبیان وهمدم سایت تبیان اون اپلیکیشنش هست. تهران من خودم دیروز زنگ زدم برا یکی از بچه های تهران میگفت روم نمیشه احیاگران سنت نبوی سرچ کن میاره فقط 50 هزار هزینه داره برو سایت بزن احیاگران سنت نبوی مشاور انتخاب کن بت وقت مشاوره میده میری فرم پر میکنی بعذ میری برا همسان گزینی. این سه تا وخانم مقدم مطمئن است گروه ازدواج صالحین هم هست ولی من نمیدونم خدانکرده مال صیغه نباشه. بعدم گلم تهران معرف ازدواج صلواتی هم هست مسجد محل تون برو بسیج محل تون معمولا اونجا هم گاها معرف می‌کنند بری فعالیت کنی حتی مسجد بسیج هرجا که بتونی خودش عالیه اگه مذهبی هستی اگه هم نیستی خوب همین سایتها را برو. من تهران معرف ازدواج سراغ ندارم شهر خودمون صلواتی چندتایی کار میکنن تهران را نمی‌شناسم عزیزم خدا خوشبختت کنه 

اگه دوست داری قطعا ازدواج کنی توقعتو بیار پایین

توقعی ندارم موردهام بدرد بخور نبودن 

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷