2777
2789

تولد پسر داداشم بود رفتیم تالار موسیقی زنده بود زن داداشم  جیغ میکشیدو دست میزد بعد من چون درونگرام و خجالتی و اینکه  تو اون جمع منو مامانم با حجاب بودیم خیلی روم نمیشد دست اینا بزنم 

بعد برگشتنه خانمش گفت آدم باید اینجور جاها میره سرزنده باشه دست بزنه همراهی کنه منم ناراحت شدم البته جلوی ایشون حرف نزدم ولی اومدیم خونه به مامانم گفتم 

خیلی دلم شکست 

چون من دست خودم نیست از این کارا بلد نیستمو نکردم تا حالا و اخلاقم همینه 

خلاصه ناراحت شدمو چیز گفتم ولی الان پشیمونم چرا حرفشو زدم به خودم قول داده بودم تو سال جدید از حرفه هیچکس ناراحت نشم 😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

با کل این موضوع کاری ندارم

راجب جمله آخرت اصلا اشکالی نداره ناراحت شی از احساسات طبیعیه انسانه و حتی سرکوب احساسات میتونه بدتر حال روحیت رو بهم بریزه 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید
منم همینطوریم ، کاش درک کنن ،بعضی ها واقعا نمیتونن خیلی سر و صدا و جنب و جوش بکنن هی گیر میدن به آدم

بعد کسی که من اولین بار بود دیدمش این حرفو بزن آدم آتیش میگیره 

اولا کسی ک شاده ربطی ب حجابش نداره.دوما اینکه خیلی لوسی متنفرم از اینجور آدما رفتید بیرون خوش بگذرون ...

گلم اخه بعضیا ذاتن اینطوری بدنیااومدن دست خودشون نیست که

بااین تیپ و شخصیت بدنیااومدن ، بعضیا واقعا خجالتی هستن نمیتونن احساساتشونو بروز بدن بیرون

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
خب اخلاقتو تغییر بده.حال خودتم خوب میشه همراهی کن با بقیه تا لذت ببری از جایی ک می‌ریدست ب سینه بشین ...

میگم ذاتیه عزیز 

بعد من با اخلاق خودم مشکل ندارم با حرف این خانم ناراحت شدم