2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم همه مون همینیم ، من تاصب تا کل زندگیمو مرور نکنم و هی دوتا چهار تا نکنم کلا نمیتونم بخابم

خیلی حس بدیه ولی چ میش کرد باید کمترش کنیم حداقل

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

هیچ وقت پشیمون نباش. هر چی گفتی و هر کاری کردی. بهترین کاری بوده یا بهترین حرفی بوده که تو اون موقعیت و با اون مقدار از تجربه و پختگی تو زندگیت می تونستی انجام بدی 

اگر شما از گناهان خود خسته می‌شوید؛ خداوند از بخشیدن شما خسته نمی‌شود.

منم همینطور تقریبا همین افکار و افکار دیگه 

میلیارد ها نفر همزمان دارن باهم حرف میزنن

نتونستم کتاب بخونم فرار کردم اومدم اینجا

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید
دیگه ده سال پیش تموم ، الان چیکار میتونی بکنی ، به اون فکر کن

الان هم ذهنم آشفته هست و داغون.خیلی مسخره هست که بشینی فکر کنی یه نفر چه قضاوتی درباره ی حرف یا رفتارت داره

خب اونایی که میتونی جبران کنی جبران کن اونایی روهم که نمیتونی ازخدابخواه ببخشتت..

عزیزم ظلمی نکردم مثلا نسنجیده حرف دلم رو گفتم پیش کسی نمی‌دونم درد دل کردم

منم همینطور تقریبا همین افکار و افکار دیگه میلیارد ها نفر همزمان دارن باهم حرف میزنننتونستم کتاب بخو ...

به قضاوت اشخاصی فکر می کنیم که ذره ای براشون مهم نیستیم